Söndagsavkoppling …

När man äger och driver en klädbutik tror nog många att ens garderober är fyllda med kläder vilket dock är långt ifrån en sanning, åtminstone i vårt fall och åtminstone när det gäller kläder från butiken då vi säljer allt vi har på oss som ”använd” (om vi nu inte har köpt det privat eller har fått det i present).

Sanningen är den att min kollega berättade för vissa myndigheter då vi pratade just om rutiner kring kläder att det enda Michela går runt i när hon inte jobbar är sin Godis dress, som hon kallar min Juicy Couture mysbyxa med tillhörande luvtröja =)))

Skrattade då detta är något som är sanningen och den är så sann att det har blivit lite en grej att vissa bekanta hånar mig hjärtligt för detta. Vad jag hade på mig idag? Min Juicy så klart och man skulle kunna tänka sig att nästa steg är att se till att köpa in märket så att jag kanske även kan ha de på mig på jobbet?

Tjejerna på Mariella Inredning hade vid en kundkväll underbara pyjamas på sig så varför inte köra Juicy när man expedierar kunder under hösten? DET hade jag älskat <3

Någon som vet vem man kontaktar för att köpa in Juicy Couture? Om Jessica läser detta inlägg kommer hon att må dåligt av bara tanken men casual stilen är väl ändå ok eller? =)

På bild ser ni hur jag kombinerar mjukisbyxorna med den jeansjacka från italienska GAS som hade kommit igår. Då jag inte har priset än kan jag inte lägga ut den i webben än men visst är den snygg?
IMG_2781
Älskar kragen <3
IMG_2780
Bara 4 kommer att finnas så missa den inte imorgon i webbshopen …

Terece som är den underbara kvinnan bakom märket Love Forever kom förbi Borås då hon var på väg mot Götet. Hon passade på att lämna påfyllning av DESSA blusar och för att lämna en byxdress till mig som var med på visningen men som inte finns till salu ännu då den tillhör vår/sommarkollektionen 2015.

Jag kommer att bo i den på semestern. Sval, en print jag älskar, den döljer benen men inte bysten …

Hahaha! Förlåt, kunde inte låta bli =) eller rättare sagt, jag hade kunnat låta bli men ville inte =)
IMG_2837
Hon lämnade även 6 par av DESSA fantastiska handgjorda stövletter från spanska XUZ.
DSC_0039
Jag såg de första gången förra säsongen då Magdalena hade på sig dem. Kände bara att jag var ”tvungen” att köpa dem när jag var i Stockholm då Terece hade slutat sälja märket så blev glad när hon började igen som återförsäljare åt dem så nu finns de även till er i vår webbshop. Länk ovan… Har använt mina vid ett par tillfällen då jag har sparat dem till just hösten.

Underbara och sköna, hade tom. på mig dem en hel eftermiddag gående i storstaden och det gick hur bra som helst. Ingen stilettklack direkt =)

Regnet fortsätter, fönstret är öppet så att ljudet av regnet kommer in till mig och så ligger jag i min säng och läser en bok.

Söndagsavkoppling när den är som bäst <3
IMG_2886
<3

4 thoughts on “Söndagsavkoppling …

 1. Hej

  Härligt med leveranser till dej och till butiken…Vad fin jackan är….De svart/vita foto är så fint på dej…Hur går de med ditt ben sen op? Hoppas de läker bra…Ha en fortsatt bra söndag
  Kram Nettan

  1. Jackan är ännu snyggare, svårt med mobilen ibland =) Min har nog gjort sitt tror jag =)
   Tack snälla du …
   Benet (det som opererades) blev bättre men långt ifrån bra så hål och bukliga område finns kvar och är synliga … Får försöka trösta mig så länge att jag hade ändå inte Heidi Klums ben trots allt =)
   Kram

 2. Alltså den Byxdressen!!!!! Såååå fiiiin! ❤️ Jeansjackan och stövletterna också….vilka godbitar du bjuder på. Hoppas ni får en underbar semester. Njuuuut! ❤️

  Puss & Kram

  1. Tack snälla <3
   Kommer att ha den byxdressen många gånger bland Lollo och Bernie och barnfamiljer =)
   Höstnyheterna är också ljuvliga så efter semestern kommer jag att längta efter jackor, sköna tröjor och allt det som hör hösten till …
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *