Knut säger ifrån …

Först & främst måste jag bara visa hur någon i vår lilla familj sätter sig emot över att Nicole & jag skall åka iväg en vecka på onsdag. Det här är Knuts sätt att strejka och visa att han inte alls är nöjd med att vi försvinner i några dagar…

De där ögonen får mig att smälta samtidigt som jag vet att han kommer att ha underbara dagar här hemma med sin extra matte.
IMG_2768
Startade morgonen med att ligga och läsa och spana på några nya märken för att sedan möta upp min väninna Linda och gå en promenad runt Ramnasjön.

Som vanligt behandlade vi de små och stora bekymren som tynger oss på olika sätt samtidigt som vi skrattade över vår förmåga att le åt dem. Att nämligen kalla ett program för ”Survivors” eller ”Robinson” är lite av en ironi då det verkliga livet kräver så mycket mer om en ibland än vad en öde ö kräver. Självklart beror detta på hur ditt liv ser ut … =)

Om några timmar skall jag ta emot påfyllning på DESSA blusar som tog slut på 10 timmar så 2XS och 2 S finns nu i webbshopen igen. De sista som fanns kvar på lager så ”först till kvarn” regeln gäller …

Nu skall jag be min lilla pälsboll flytta på sig för matte och lillmatte behöver sin årliga resa någonstans i världen och tidigt på onsdag morgon lyfter flyget mot Turkiet för första gången för oss Castellari.

När jag tittade bland ”gamla” kort hittade jag den här från Sunwing på Arguineguin 2009. Vi har nog varit på 4-5 av dem och så även i år. Lollo & Bernie är ju trots allt rätt så söta … =)
IMG_2760
Fick reda på att en leverans från italienska GAS kom igår så självklart måste nyfikna jag gå till butiken för att kolla vad som har kommit!

Kram på dig så länge!

8 thoughts on “Knut säger ifrån …

  1. Denna söta lilla Knut :-))

    Önskar er en trevlig resa!!

    PS du får hälsa Nicole att tjejerna bor i sina armband :-))

  2. De hade En liten och praktisk förvaringsväska för t ex pennor,
    hårsnoddar mm. Finns i fyra olika djurprint. Mått: 20x12x15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *