Inköp Superga & Havaianas vår/sommar 2015 …

Idag gick jag hem genom innegården och jag har så blandade känslor om jag skall sälja min söta bostadsrätt eller inte. Vet du någon lägenhet i centrala Borås runt 90-100kvm säg gärna till så skall jag överväga för jag är så rädd att jag skulle ångra mig …

Det där med dubbla känslor är svåra ibland … Man vill och inte vill … =)
DSC_0027
Kaffe och möte med Jessica stod på agendan kl. 830 och vid 10.30 fick vi besök av Sebastian för att köpa in Superga & Havaianas gällande vår/sommar 2015.

Färgsprakande färger på flippisar men vi vålde de nyanserna som föll oss mer i smaken och vi valde mer bling bling än vad andra har gjort. Samma gällde nog även hos Superga, vi köpte knappast något bas men vi köpte några som få har vågat sig på … Just de hamnar inte på kort för till skillnad från många andra butiker föredrar jag att köpa in sådant som inte alla andra har istället för att fråga vad de etablerade butikerna har. Totalt icke intressant för min/vår del =)

Tyvärr är ljuset väldigt gult i butiken så färgerna blir inte rätt och bryter mot gult istället men dessa snyggingar från Superga är en sko som vi tror kommer att locka. Ursnygga till jeans och shorts …
DSC_0031
Självklart kommer Superga guld och silver att finnas åter i butiken samt några speciella som jag bara älskade.

Jessica påpekade för Sebastian att jag får ”bebis rösten” när jag verkligen vill ha något =)

När det gäller Havaians körde vi dubbelt på dessa och så tänkte vi även på att man kanske vill ha även till sitt barn så kontentan av dagens inköp blir att även de små fashionista tjejerna kommer att få möjligheten till dessa söta leo flippisar  och på så sätt kanske matcha sin mamma? <3
DSC_0035
Ikväll väntar en affärsmiddag i Varberg för spaning på vissa framtida projekt och efter det skall jag sova hos en kompis för att imorgon möta upp Jessica i Göteborg för ytterligare nya inköp gällande nästa vår/sommar.

Nu skall jag packa ner lite och förbereda Knuts lilla kasse då mamma hämtar honom om en stund.

Önskar dig en trevlig dag så länge <3

3 thoughts on “Inköp Superga & Havaianas vår/sommar 2015 …

    1. Och då skulle du bara ha sett de jag inte visar på bild … Helt nöjd med dagens inköp och nästa sommar hoppas jag kunna locka till denna klassiska italienska sko <3 Bra betyg från dig <3

  1. Hej

    Det är så skoj att få se en liten glimt vad som kommer komma next year…Det verkar så mysigt där du bor, har du bott där länge? Lycka till med affärsmiddagen ikväll
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *