Fraktionerad laserbehandling i Göteborg …

Igår hade jag ett ärende i Göteborg på eftermiddagen och passade på att ta en kopp kaffe med min väninna Jenny som äger och driver kliniken City Laser, mitt i centrala Göteborg, precis utanför Femman huset.

Vi satt och småpratade samtidigt som jag fick träffa den nya underbara läkaren som har börjat där och som kommer att se till att nya operationer kommer att utföras på kliniken.

Roligt att efterfrågan gör att hon kan gå in i nya projekt, nya investeringar och få möjligheten att expandera i och med ett utökat utbud för oss kunder.

Jag har förknippat kliniken oftast med bara botox, fillers samt laserbehandlingar  men det är så mycket annat de gör så jag skall bli uppdaterad om allt i och med att en ny hemsida är på gång. Du finner dock mycket i den befintliga HÄR.

För ca 1 1/2 år sedan testade Jenny att göra en lätt fraktionerad laserbehandling på mig och då vi gjorde bara en light variant är det snart dags för en riktig sådan då huden blir så klart påverkad av solning, föroreningar och allt som skadar den.

Många tester visar att det är bland det bästa man kan göra, för att nå ett visst resultat, och för att se till att den gamla huden ger plats till en ny fräschare och lystrigare sådan. HÄR kan du läsa om vad denna behandling innebär.

Jenny skall göra det med fokus under ögonen för att detta gör att huden stramas åt och rynkorna blir mindre synliga i ett område där de gärna syns tydligt annars.

Ja, jag vet … Ni behöver inte påpeka hur ytligt detta är och att rynkor är vackra. De må vara vackra på andra men jag slipper gärna några av dem … Äldre blir jag ändå så jag är full medveten om att jag inte kan stoppa vissa saker och är glad att inte ha den makten. För mig känns det dock ok att försöka förbättra något som tiden och allt vi utsätter oss för skadar huden.

Skall dock vänta längre fram till hösten då jag nu skall åka iväg en vecka och det är viktigt att man inte har solat innan då lasern kan annars skada vilket självklart inte är målet.

Har du själv testat en fraktionerad laserbehandling någon gång? Vad tyckte du?
IMG_2637
IMG_2639
Snart möte och helgen är här. Sköööööönt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *