Blow a wish …

Vad händer med vädret idag? Ena stunden spöregnar det för att nu vara strålande sol …

Jag verkligen älskar ljudet och doften av regn … Innegården …
DSC_0026
DSC_0027
Även Knut gillar det och vad tror ni, sover han räv? =)
DSC_0031
Precis det han gör/gjorde =)
DSC_0028
Knut gillar inte när resväskan kommer fram för då förstår han att något är på gång. Han kommer dock att ha det hur skönt som helst under veckan vi är borta…

Även om mitt på dagen tände jag ett ljus ”Blow a Wish” men hade föredragit om den hade hetat ”Blow many wishes” för jag har rätt så många just nu =)

Ljuset finns HÄR.
DSC_0033
Meningen var att jag skulle sitta och jobba hela dagen med annat medan butiken skulle skötas av vår underbara hjälp Carro men det blev ändringar så jag jobbar lite för butiken men även med att städa, tvätta och packa då det blev inställt.

Var dock nere en stund för att hälsa på Carro som Jessica och jag skall bjuda ut på tisdag då hon har fyllt år. Vi är så otroligt tacksamma för att ha henne hos oss för underbarare och snällare tjej finns inte. Så vacker i denna romantiska överdel i off-white.

Blusen finns HÄR.

Ser du den vita väggen bakom henne? Den vill vi tapetsera och vi har tapeten i butiken … Innan Jul skall den upp minsann för då kommer butiken att kännas helt annorlunda =) Det är så högt i tak hos oss att lite tapeter behövs för att det skall bli en varmare och mysigare känsla …
IMG_2681
IMG_2702
Dags att fortsätta jobba lite …

Ciao!

7 thoughts on “Blow a wish …

  1. Jag har precis lika väder här i norra Uppland! Satt ute på balkongen i bikini och svettades i en timme, sen helt plötsligt blev himlen svart, och värsta regnskuren kom..och åska.. sen sol igen.. Jag som älskar solen passar på att njuta av dom små stunderna som blir mellan skurarna :)

    Önskar dig en trevlig helg.
    Kram :)

  2. Hej! Har en fråga om de guldfärgade ljusen som ofta syns på bild. Kan man beställa dessa från er butik? Vet att du tidigare skrev att man kunde beställa. Förövrigt är din blogg väldigt bra, kul om du har lite mer inredning ochså.

    1. Tyvärr kunde man beställa de för 2 år sedan men googla på märket Lene Bjerre så kanske de finns kvar i någon webbshop … Vi har inte kvar märket dessvärre … Tack snälla och skall blogga lite mer inredning då vi är många som gillar så klart enkla bilder från ett hem <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *