Pippi & jag drar enkla slutsatser …

Nicole klär sig och jag kommenterar med ”din jeansjacka blir snygg till det du har på dig” då jag lär mig att är man i 6:an så är man.

”Jag har ingen jeansjacka mamma!” Jag kommenterar tillbaka med att hon har den vi köpte i NY från Ambercrombie&Fitch. ”Det där är ingen jeansjacka” svarar hon säker & bestämd vilket jag dock inte riktigt håller med om.

”Nicole, den vi köpte har jeans på sig och det är en jacka, därför en jeansjacka”.

Hon skrattar hjärtligt och svarar ”Mamma, du är verkligen som Pippi som sa att Jag är ett barn och detta är ett hem, alltså är detta ett barnhem”

Konstaterar därför denna morgon att jag är lika smart som Pippi och att vi båda kan då dra enkla slutsatser <3

God morgon på dig förresten!

Nu har min dotter fått sin goda smoothie som hon vill ha på mango och hallon medan hon tittar lite på film innan skolan väntar. Tredje dagen idag!
DSC_0029
Jag skall snart träffa kollegan och kanske att Tania enjoyar oss också då vi skall sitta och titta på inköpen vi har gjort för vår/sommar samtidigt som vi skall titta på inköpen på allt som väntar komma denna fantastiska höst.

Snart kommer höstnyheterna från märket Valerie. Ljuvliga blusar, en kappa som är ”to die for” (hur många gånger använder jag det uttrycket? Många men gillar det”  och vi är igång … eller det är vi ju redan =)

Önskar dig en skön start på dagen <3

4 thoughts on “Pippi & jag drar enkla slutsatser …

  1. Hej

    God morgon och God eftermiddag

    Uj, uj smoothie ser mumsig ut…Spännande att se Valerie kläder,..Ja andra också…Vad skoj att ni åker till Italien vid jul, jag kan tänka mej att de blir riktigt mysigt
    Ha en fin kväll
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *