Snake print & en vacker blus …

Idag fick vi leverans på de nya ”informationsbladen” från tryckeriet Just Nu  (alltid fantastisk service) som kommer att följa med de ordrar som våra kunder på www.thelittleshowroom.se gör. Det fick bli snake print då vi är helt kära i detta djurmönster. Det känns lyxigt, elegant och kaxigt …

Zebra ränder är också fina men man har sett dem så länge så snake it is speciellt med tanke på att jag gillar mer de bruna varma nyanserna.

Vilket är ditt favorit djurmönster?
DSC_0027
Jessica, Tania och jag startade med en kaffe på Fruits&Friends vid 8.30 och man kan inte annat än att bli på gott humör när man samtalar om allt som tynger och roar i livet med dessa väninnor. Nu har vi preliminär bokat att åka till Köpenhamn den 1/11 men vi skall kolla om det är en sämre helg iom. Alla Helgon eller inte.

Jessica och jag gick till butiken och idag kom två klänningar och en underbar blus från märket Dry Lake. Blusen för 549:- finner du HÄR.
IMG_2545
Min tur att stänga butiken idag men nu är jag hemma med min lilla som genom google translate vill översätta en barnbok till italienska för att kunna läsa den för Matilde & Leo, sina kusiner i Italien. Hur gulligt är inte det?

Blir varm om hjärtat för att hon kom på detta alldeles själv och hoppas att google lyckas översätta så att kusinerna inte ser ut som två ? när hon skall läsa detta till dem till Jul för i år skall vi minsann ner till dem <3

Buona serata= Trevlig kväll <3

2 thoughts on “Snake print & en vacker blus …

  1. Hej!

    Jättesnygg blus men jag skulle aldrig beställa något plagg där inte materialet (och gärna tvättråd) är utskrivet. Kanske finns det fler som resonerar som jag? Ett litet tips..;) Lycka till med försäljningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *