Möte & leo print …

Imorse träffades kollegan och jag på anrika Kafé Orion som nog är den äldsta i Borås. Vi gillar att gå till olika och här öppnar de redan vid 6.30 för morgonpigga boråsare…

Jessica hade på sig den nya blusen från Dry Lake som du finner HÄR  Nio sålda på 12 timmar så roligt att ni gillar den lika mycket som oss <3
DSC_0036.
Efter jobb till 13 var det dags för 3 timmars ego time med fokus naglar och utväxt hår. Har nu bytt ut fransk manicure med lite färg och glitter och den naturliga utväxten är naturlig blond igen =) Så enkelt =)

Nu kommer nyheter mer eller mindre varje dag och när vi öppnade upp dagens leverans till butiken från Love Forever blev vi så klart glada över att se lite leo mönster för detta djurmönster är ett klassiskt sådant som alltid är aktuellt.

Minns fortfarande en fuskpäls i leo jag hade när jag bodde i Bologna, Italien … Älskade den och även om man tror att det är bara plus 40 åringar som är besatta av leopard så är detta inte riktigt sant då även min snart 12 åriga dotter älskar det.

Den här underbara blus i 100% viskos kostar 759:- och finnes HÄR. Svarta Please HÄR.
IMG_2580
Tack Lina för lockarna, min dotter är lite avis över dem så skall försöka åstadkomma något liknande på henne imorgon! =)

Jessicas tur att stänga idag så när jag gick hem bad mig min dotter att köpa något på den italienska marknaden som är på torget. Italiensk kycklingspett och ciabatta från en av de många stånden (som alltid känns detta ord så fel när den avser en marknadsstånd och inget annat =)

Knut var nog den som uppskattade den italienska korven mest … Nu röjer min lilla i sitt rum medan jag skall plocka bort en massa papper från under bordet för mycket hamnar just där när vi inte orkar lägga/ställa tillbaka… Samtidigt har jag lagt in ett temporärt kort på leo blusen i webbshopen så att den kommer ut tills nya mer riktiga bilder kommer …
DSC_0039
Så mycket jag vill ha gjort i hemmet och så funderar jag om vi inte skulle behöva en större lägenhet? Många små och stora tankar rör sig i detta huvudet ibland … Apropå huvud kan jag inte annat än skratta åt den kommentaren som en tjej sa till en annan som kommenterade hennes byst med ”hur känns det att vara utan byst?” Tjejen fann sig i sitt svar ”Bra men jag undrar hur det känns att vara utan hjärna? Vill du svara på den frågan kanske?”

Hahaha! Alltid bra att finna sig snabbt och ge svar på tal för ibland kommer man på det där klockrena kommentaren när man inte längre kan säga den.

Nu är det dags för lite städning mon ami!

4 thoughts on “Möte & leo print …

  1. Hej !!
    Fin blus som Jessika hade på sig vad är det för material. Ser att det kommer fina kläder till butiken .
    Ha en fin kväll / Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *