Nätshopping på Inreda.com …

Ibland är det riktigt trevligt att inte bara packa ordrar åt andra men att själv få beställa på nätet och få den där kund känslan som man får när man tar emot ett paket man har klickat hem sittandes skönt i soffan en kväll när man hade lite tid över =)

Precis det jag gjorde i helgen och oooops är redan paketet hemma hos mig. Hoppas att vi är lika snabba för det är verkligen inte alla som är. Inreda.com levererade till mig dagen efter vilket är fantastiskt! Tack!

Måste självklart visa mina inköp för Nicole fyller 12 år i mitten på september och jag kände att jag får se till att baka något. Underbara vackra muffins formar som kanske gör att mina misslyckade smakar bättre bara för att serveras vackert? =)
DSC_0064
Minns en gång när jag och en väninna hade en sommarfest och jag skulle glänsa med muffinsar med grädde och italienska flaggan på. Jag glömde bakpulver och de var väldigt platta…. Så platta att en vän kommenterade dem med ”Michela, det ser ut som att du serverar mariekex med grädde på!” Skrattade så själv över hur dålig jag är i köket =)

Tänkte dock pimpa bakningen lite för att göra det hela lite roligare då jag är egentligen av en annan åsikt. Det handlar om att lura sig själv och visst kan jag lyckas med detta genom den här söta slev? HÄR finner du muffinsformar och min söta hjärtformad slev i diverse olika färger från Rice för 60:-  =)
DSC_0065
Förutom lite ”baka roligare” formar och släv i pink köpte jag även en present jag skall ge bort. Hur söta är inte dessa förvaringslådor?

Man kan ge dem som present till någon som precis har fött barn, lägga in blöjor, nappar och något annat som man behöver när man har en nyfödd eller att ge med lite annat beroende på vilken ålder bebisen är.

Gå in HÄR och kolla vilka underbara som finns för både barn som vuxna…DSC_0067
Sist men inte minst ljus för vad är hösten utan ljus av alla dess slag? Vi har köpt in till butiken några färgglada men då de har inte kommit ännu och då vi fick i present vid butiksöppning just en av dessa från Tine K kunde jag inte motstå denna ljusfrestelse när jag såg att de fanns i webbshopen.

Gillar att det heter ”Blow a wish” och att man skall skriva på ljuset vad man önskar sig i livet/framtiden. En perfekt present att ge bort och ett vackert/enkelt ljus med budskap till sig själv.

Ljuset finns HÄR och priset på 120:- känns för mig billigt för det man får.
DSC_0072
Det roliga på Inreda.com sidan är att det finns just så otroligt mycket man vill ha i olika prisklasser. När det gäller snygg och elegant förvaring till mig själv skulle jag vilja ha det HÄR. Love love och love! <3

Nu skall jag snart ha ett telefonmöte så dags att ta fram papper & penna =)

Kram så länge <3

3 thoughts on “Nätshopping på Inreda.com …

 1. Hej

  Jajamänsan du och Jessica är snabba med leveranser…jag beställde mina fina och sköna bruna stövlar Koah i söndags och idag är godingarna hos mej…Skönt att höra att du också får dina varor snabbt och jag håller med det är inte många som levererar så fort…Tack igen

  Vad söta muffinsformar de skulle jag haft i Småland när jag bakade hos min syrra och något som är mumsigt och poppis och som går fort och lätt att baka är Tobleronemuffins från boken Pernillas Praliner (Wahlgren) jag fick göra dessa ett par gånger för de tog slut haha

  Kram Nettan

  1. Hej

   Ja gör de, riktigt mumsiga

   Jag brukar ta den lilla toblerone det är 11 bitar i den, då får du antingen 10 muffins eller 11 muffins beror på hur mycket smet du stoppar i formen jag har gjort 10

   Nu testade vi även på mini muffins lite större en knäckformar för som du kanske känner till i Småland är de ju alltid 7 sorters kakor och tårta vid kafferep haha
   Då kan de va bra med en mindre muffins ifall vissa vill ta alla sorter….hihi
   Lycka till
   Nu blir de idol, jag älskar A. Bagge han är så skön
   Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *