Should i be/am i a wingwoman?

Imorse ösregnade det här i Borås som på många andra ställen i Sverige och då menar jag verkligen öste ner … Kan säga att det inte var så lätt att få min Knut att göra sina behov då det enda han ville var att springa tillbaka till vårt hem =)

Så här glad och nöjd såg han ut …  or not =)
IMG_2318
Efter att ha tagit del av denna artikel så är det dock lika bra att han vänjer sig vid långa promenader oavsett väder för om detta stämmer så är nätet helt ”ute”? Bara att rasta Knut så kommer drömmannen fram? =)IMG_0363
Kanske dags att sätta igång en ny serie som går under benämningen ”Ensam matte söker?” Skall skriva ner denna programidé och skicka den till TV3/TV4 =) så kanske någon ”nappar” på denna idé som jag tror man kan göra hur charmig som helst <3
251485_278159568965475_1718102278_n
Jag måste så klart dock få vara med i premiärsäsongen för visst saknar jag lite det där med att göra TV =) Vi hade hur roligt som helst under de veckorna och kombinationen djur och dejting kan vara ett vinnande koncept … Skall dock se om detta verkligen fungerar på riktigt =)

 

4 thoughts on “Should i be/am i a wingwoman?

  1. Hej

    Jamen vilken utmärkt programidé och självklart ska du vara med, hoppas du redan skickat iväg förslaget, Go for it
    Kram Nettan

  2. Naaaww …..men huuur söt är inte knut på översta kortet!! :-) åååhhh hur gullig som helst!!
    Med vänlig hälsning N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *