Första skoldagen …

Nicole första skoldag idag och jag kan inte riktigt begripa att hon börjar klass 6. Känns nästan som igår då hon skolades in på dagis!!! Var tar tiden iväg och vad gör vi egentligen med den?

Lite tankar gick kring vad hon skulle ha på sig idag. Hon valde att inviga sina hängslenbyxor från GAP som vi köpte i New York, en stad som vi båda längtar tillbaka till då vi såg egentligen så lite samtidigt som vi nu längtar främst efter vår solsemester om 10 dagar…

Även om jag älskar hösten som är min favorit årstid längtar jag efter vårt sena sommarlov <3
DSC_0050
En mamma som vill fota är sådär lagom rolig =)
DSC_0051
Jag lämnade hemmet vid 815 då jag hade ett viktigt möte i ett vackert hus. Ett hus som jag skulle vilja bo i men som jag även ogillar då den är numera förknippad med en negativ känsla pga. andras misstag, pga. andras brist på kommunikation när de borde vetat bättre. Suck! Nu skall en massa tid ägnas av många för att reda ut saker och ting … Jobbigt men nödvändigt och livet bjuder åter på spänningar.

Ibland kommer inte vissa serier ens i närheten av allt som det verkliga livet bjuder på men troligtvis är detta inte vardagsmat för alla. Vissa personer får nog lite mer att bita i än majoriteten, att vara utvald till denna  kategori känns dock knappast något privilegium =) men ”the show must go on” …

Vid lunch hade vi inköp för märket Dry Lake med leveranstid januari/februari/mars och vilka fantastiska klänningar som kommer. Kan inte begripa att man kan göra så snygga klänningar för ca 500:- men hemligheten ligger i att de tar inga överpriser då tillverkningen sker i Asien. De som tar ut mer på plagg tillverkade i samma kontinent tjänar bara mer på det själva … Enkel ekvation =)

Det här printet är sååååå snyggt och snyggare i verkligheten då ljuset nere hos oss bryter mot gult dessvärre.
DSC_0055
Vi såg till att även beställa några underbara vita klänningar för vi vet att det är många som letar i april/maj efter just de med tanke på studenten, avslutningar och Midsommarfester … Viktigt att tänka till före och inte efter =)

På rean HÄR finns några sommarklänningar från just Dry Lake kvar för otroliga priser så titta gärna in på länken …

Apropå kläder så har vårt nya märke Anni Carlsson gjort succé så sista tröjan som kom in från detta fantastiska märket är den på bild. De är i siden och faller hur snyggt som helst. Kombinera den med en svart byxa (på bild från Please) så känner du dig casual men elegant.

Blusen finner du HÄR och Please HÄR. Bara att låta skon avgöra om det är vardag eller fest … Hos mig blir det oftast vardag nämligen men skall bättra mig och börja gå ut mer än vad jag gör … Är så kass på sånt, är nämligen en riktig mystjej som gillar middagar mycket mer än utgångar och diskotek. Jag gillar att sitta och prata mer än att gå ut och dansa… Alltid känt mig malplacerad på uteställen, även om de flesta tror nog annat.IMG_2433
Det är alltid intressant vilken bild omgivningen har kontra sanningen som är =) Även som ung gick jag sällan ut. Istället var jag med i Civilförsvaret i Italien och tränade min hund, en Groenendal att söka efter människor som var spårlöst försvunna.

Vi människor skapar ofta en bild av någon utifrån ett utseende, utifrån det där första intrycket. Hur ofta har du fått revidera den?

Nicole har kommit hem efter att ha varit med sina tjejkompisar och med sig hade hon sin ledighetsansökan… Semestern närmar sig =)
DSC_0026
Nu lite kvällsmys med min lilla <3

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *