Regnig söndag …

Nicole och även jag var nog rätt så nöjda med att denna söndag har bjudit på lite regn så att vi har fått frisk luft när vi har varit ute men även fått vara inne med ”gott samvete” …
DSC_0031
DSC_0027
Skrattar åt min hund som ligger under bordet i vardagsrummet. Hans sovstil med tassarna bakom får mig att le =)
DSC_0029
Vi har tittat på Vings hemsida för att kolla vilka aktiviteter eller nöjen man kan göra på deras Sunwing East Side då vi skall dit om 10 dagar. Nicole vill göra chokladmassagen =) Har du testat någon av alla de tips som Ving ger? Vad hissar du och vad dissar du?

Något jag hissar är jeansen, känns mer som en skön stretchbyxa, från italienska GAS som har avtagningsbara push up vaddar för att göra rumpan lite mer hög och rund. De som tycker att det känns fejk kan använda dem utan ”kuddar” och ställa sig frågan om de aldrig har använt en push up bh. The same thing =)
838
Magdalena Graaf har tidigare skrivit ett inlägg om dem och givit dem 5 stjärnor av 5, My skrev om dem HÄR & Nina om dem HÄR. Alla verkar nöjda över den lilla förvandlingen som man kan lägga till om man vill men framförallt är denna byxa av bästa sköna kvalité och sitter som en smäck <3

Du kan köpa den HÄR och vi rekommenderar en storlek upp.

Hösten är säsongen då vi bryr oss åter om inredning & garderob. Har själv lagt en liten order på Inreda.com då jag behövde lite till köket och en present att ge bort. Kunde heller inte motstå Tine K ljuset. Gå gärna in och titta …

Nu har jag lyckats bränna den stackars kycklingfilén som min dotter var och köpte då hon önskar sig en god middag. You wish tänkte jag inombords …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *