Konversation i Stadsparken …

Nicole och jag gick runt Stadsparken med Knut och helt plötsligt säger min dotter ”Undra vilken klänning jag kommer att ha på mig när jag gifter mig”.

Log och frågade ”Varför kan du inte börja med att tänka på vilken klänning du skall ha när jag gifter mig? Eller tror du att chansen är större att du gör det före mig?”

Hennes skratt efter min fråga lämnade inga tveksamheter i vad svaret var … =)

Jag kan lika gärna börja tänka ut vad jag skall ha på mig den dagen hon gifter sig men hoppas att giftermål inte är ett mål i livet hos henne då det finns så många andra viktigare saker är min åsikt.

Den intressanta konversation mellan mor och dotter fortsatte. ”Mamma när jag är 50 kommer du att vara 80 om du lever?”

Började helt plötsligt prata om väder och kommande semester för samtalet blev inte så rolig kände jag =))) medan någon annan tyckte att den var väldigt underhållande =)
DSC_0037
DSC_0046
Fick fota min dotter bara ifrån midjan upp då vi är inte så fåfänga av oss som man kanske kan tro. Hon gick nämligen runt i vit/rosa randiga pyjamas byxor mitt på dagen på stan och jag hade inte ens kammat mig =)

Självklart var min set från Juicy Couture på skönare plagg finns nog inte …
DSC_0042
Nu är vi hemma igen, jag har varit nere i butiken en timma och packat ordrarna som hade kommit efter 16 igår och så skall jag lägga mig i soffan och läsa en stund medan Nicole pysslar och tittar på sin serie en stund liggandes i sin säng.

Nyheter och rea i vår webbshop HÄR så passa på …
DSC_0028
Då vi har bytt våra köksstolar säljer jag de 4 vita vi hade för 500:-/styck, alla fyra för 1800:-. Maila mig på michelacastellari@hotmail.com om du är intresserad. Kan dock ej skicka dem så du vet =)
DSC_0027
Kram från oss Castellari <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *