Myslördag …

Lördag kvällen tillbringas, efter en promenad, i soffan med tända ljus, kaffe och filmer. Kaffet njuter jag i den söta muggen jag fick av Nicole för något år sedan <3
DSC_0043
Som lördagsgodis har hon valt Ben&Jerry glass i en ny god smak … Livsfarliga är dem men troligtvis bättre än godis med en massa färgämne.
DSC_0040
Köket skulle ha städats klart men vem orkar? It´s saturday evening trots allt …
DSC_0034
Innan film kavalkaden börjar för vår del skall jag först läsa ett par bloggar. Ni vet redan att jag läser mina väninnors men så har jag börjat åter titta in ibland hos House of Philia samt hos Att vara någons fru bloggarna för att bli inspirerad av framförallt vackra bilder.

Någon blog du rekommenderar? Någon film jag inte får missa i kvällens movie kavalkad? Är mottaglig för tips om du har några och så önskar jag dig en mysig lördag kväll.

Min lilla familj väntar nu på mig <3

7 thoughts on “Myslördag …

  1. Menar du Voluspa ljusen eller den i guld? Den sist nämnda har jag haft i två år och är från Lene Bjerre. Tyvärr har de inte gjort om den för annars hade jag köpt flera <3

 1. Den i guld. Tack då vet jag. Väldigt fint ljus. Får hålla ögonen öppna om de får dom igen då.
  Ha en fin lördag kväll :-)

 2. Önskar din familj trevlig helg. Älskar din blogg.Gillar inte att love forever visningen 2015 för mkt pajas kläder

  1. Tack detsamma Charlotte…
   När det gäller kläderna så gäller det att ha ögat att plocka ut det som kommer att gillas och jag känner mig säker i vad jag har plockat ut så tror att när du ser det vi har valt på ett par vanliga jeans eller andra skor kommer du att tycka annorlunda men självklart gillar jag inte allt heller, konstigt vore annars <3
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *