By Koha …

Nu tänker jag njuta av höstleveranser innan Nicole och jag åker till Side en vecka för att njuta av ledighet och avkoppling.

Igår kom vårt nya märke i butik och webbshop och med detta välkomnar vi franska brand By Koha som gör underbara läckra och nätta skor med pondus.

Efter att ha packat ordrar med Jessica i butiken  tog jag hem ett par för att fota de till webbshopen så att de nu finns att köpas även där.

HÄR finner dem och njut av denna känga med dragkedja i en ursnygg brun nyans. Brunt skinn framhäver detaljer …
DSC_0072
DSC_0071
DSC_0069
Gillar du den? Vad för sko prioriterar du när du skall handla till höstens garderob?

4 thoughts on “By Koha …

 1. Hej

  Ha en mysig resa med din underbara dotter. Själv sitter jag i soffan med min lilla prinsessa och myser.

  Jag har nu gått ner 27 kilo sedan april 2014. Hur har jag lyckats? Att äta mindre än jag gör av med! Ingen speciell diet, utan mycket potatis, kål och kött. Bara att få in i huvudet att röra sig mycket!

  1. Grattis Johan, vilken viktresa du har gjort och visst är hemligheten väldigt enkel =) trots att tidningar tjänar pengar på att leverera en hemlig recept till den =)
   Kram

 2. Gud vilka snygga kängor!!! Blev helt kär i dom direkt när jag såg bilden! Dom skulle gärna få ”bo hos mig”, om jag hade plats..och pengar.. ;) Men lite ”ögongodis” kan man ju njuta av iallafall i eran webshop, SÅ mycket fint :)
  Blev det mycket inköp på Formex-mässan för er? Det måste vara svårt att inte köpa in FÖR mycket, när det är mycket nytt och fint överallt.. :)

  Trevlig kväll!
  Kram

  1. Tack, ja, de är verkligen snygga =)
   Nej, vi handlade inte så mycket då vi är framförallt en klädbutik och vi vill hålla oss till det och inte blanda in för mycket inredning och dylikt =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *