Underbar miljö & fantastisk mat på Nosh and Chow …

Efter att ha varit bland mer somriga tyger med blommor och ljusare färger bytte jag om till mörkare toner till middagen. Svarta Please HÄR, top från Intimissimi från Bologna, skärp från Gucci. IMG_2100
Jessica och jag var bjudna på middag den här kvällen av M. så vi fick tacka nej till en mysig kväll på Strandbryggan med de andra tjejerna/kvinnorna som hade gått visning för Love Forever samtidigt som vi dock såg fram emot en skön kväll med god mat och i trevligt sällskap av M.

Efter en öl på Clarion Sign var det dags att åka till Nosh and Chow.
DSC_0035
Vi satte oss i denna vackra restaurang och startade med att njuta av en god syrlig drink med bland annat ingefära och lime …
DSC_0039
Vi startade med carpaccio och denna var den godaste carpaccio jag någonsin har ätit under mina snart 43 år och trots att jag är född i Italien. Detta är ett gott betyg =) och förrätten var godare än huvudrätten i mina smaklökar så missa inte den om du äter en god middag här.
DSC_0040
Har du varit här och ätit? Miljön är snygg men inte snobbig, servitörerna var otroligt service-inriktade utan att vara stela. Miljön var elegant, påkostad men cool och avslappnad. Precis som jag gillar det … 

Rekommenderar verkligen en middag här, vi vill redan tillbaka =)
DSC_0043
IMG_2116
Nu är vi på väg hem och våra tjejer väntar på oss och vi på dem <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *