Visning Love Forever vår/sommar 2015 …

Under en god frukost på Clarion Post passade Jessica på att fota mig i min favorit jacka som du finner HÄR. Instagram filter så gå in i länken för att se jackans snygga färger och nyanser.
IMG_2054
Idag skulle vi till Formex mässan och då önskemål fanns om att jag skulle ta med mig ett par ljusa slitna denim gjorde jag något jag inte borde. Hittade i garderoben ett par denim från Nolita som jag har nog haft i 3-4 år och med prislappen och taggsen fortfarande kvar, 3998:- stod det att de har kostat så en denim som är expensive men som jag aldrig har använt.

Då de var ljusa och slitna tryckte jag mig in i dem och låg i sängen en stund för att kunna dra upp dragkedjan. Fick konstigt nog på mig dem men resultatet var därefter. Då de är låga trycktes överskottet av mig själv, det man har vid sidorna,  ut så att det var syndligt. Dumt tänkt av mig och Jessicas ord ekade i mina öron ”vad var det jag sa?” =)

Ibland vill jag bara inte verka bry mig så mycket och då blir det fel =) Någon som dock strålade denna dag var min fina kollega. Någon stannade henne på Formex för att fråga efter märket på blusen hon hade på sig. Du finner den HÄR. Jeansen är från italienska JustR och finns också i vår webbshop.
DSC_0027
Vi gick upp på Upplandsgatan där Mys bil stod parkerad och tillsammans med henne åkte vi till Formex mässan på Älvsjö.
DSC_0028
Framme gick vi direkt till Love Forevers monter där två tjejer väntade för att sminka alla de 9 kvinnor som skulle gå visning för vår/sommar kollektionen 2015.
DSC_0033
My sminkades och Christina Melin fick håret vackert flätat av Johanna.
DSC_0029
Vackra DJ Lopez tog hand om musiken
DSC_0039
Belysningen har tyvärr vid varje visning varit för stark, då lamporna lyser precis på ansikten när man går och gör det nästan omöjligt att ta kort som inte innehåller konstiga skuggor men självklart fotades det en hel ändå.
DSC_0050-670x1005
En av mina favoriter som är beställda och som jag kommer definitivt att köpa själv till nästa sommar är den byxdressen som Johanna hade på sig. Älskar printet på den.
DSC_0101
DSC_0096
Åza hade nog den av tre som hade snyggast frisyr och toppen hon har på bild är också beställd.
DSC_0073
DSC_0051
Själv är jag kanske inte den som gillar håret på ena sidan speciellt inte så långt och vitt heller för all del men ibland är det ändå kul att få se ut som man inte gör i vanliga fall.
DSC_0053
IMG_2087
Ödmjukast och med vackraste leendet var utan några tveksamheter Anna Book.  Efter visningen fick man möjlighet att köpa Lulu Carters bok vilket jag gjorde och så skrev hon en autograf till min dotter <3 Tack snälla …
DSC_0186
Jag bytte snabbt om för att gå och titta runt lite på mässan och lägga order i montern hos Ester Elenora.
DSC_0177
Tereces mans Markus trivdes bra bland alla kvinnor =)
DSC_0182
Mer från Formex kommer men nu måste jag skynda mig för att fixa till mig innan Jess och jag skall möta upp en vän för en god middag och efter det skall vi möta upp de andra tjejerna från visningen för lite utgång.

Önskar dig en trevlig kväll <3

6 thoughts on “Visning Love Forever vår/sommar 2015 …

 1. Hej

  Tack för alla fin bilder du visar…Längtar tills allt kommer in i webbshopen så jag kan shoppa loss lite nytt och fräscht…Kläder är så fun!

  Ha en fortsatt härlig Stockholmsvistelse

  Jag har idag rensat bland skor och stövlar så jag ser och vet var jag har..Jisses vad många timmar det tog, puuhh…. jag torkade av dem och även la i papper som utfyllnad så de inte blir platta och la de i kartonger och skrivit på en lapp för att sätta upp i garderoben så jag lätt kan hitta och endel är i källaren och vissa ska skickas till min syrra om hon vill ha dem
  Kram Nettan

  1. Hej igen

   Jag glömde ju skriva att bilden på dej vid frukosten, wow vilken snygg sminkning, har du gjort eller använt något nytt? Snygg bild på dej
   Kram Nettan

 2. Hade helst haft mitt vanliga hår? ;)

  Tack för att du gick modell för oss!
  Men att du skrivet ”Anna Book var ödmjukast låter som dom andra goa tjejerna inte var det…. ;)

  ALLA modeller var grymma och ni är lika duktiga och goa allihop!

  Stor kram på er alla!!

  <3

  1. Precis Johanna, mina extensions tillhör mitt ”vanliga hår” som jag har haft senaste 5 åren … Alla vet att jag har fejkhår, aldrig låtsat ngt annat =)
   Jag tycker att Anna var den som bjöd på mest värme och det står jag för =) Detta betyder inte att de andra eller vi andra inte är ödmjuka men att vid första intrycket var Anna den som spred något som fick en att må bra.
   Man behöver inte vända på allt min vän =)
   Tack själv … =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *