Förhandlingar från en trattoria …

På en en italiensk trattoria njöt vi, tidigare idag, av en gemensam tallrik med lite plock och två stora glas med sicilianskt vin.
DSC_0026
Just här satt vi och njöt en stund medan jag fick glänsa lite med att prata mitt modersmål med en av servitörerna.

Jessica skrattar alltid och påvisar att när jag vill gärna ha något så får jag en slags bebis röst och det var nog den jag plockade fram när jag ringde ett samtal för att fråga om hjälp med en viss sak…

Vi skrattade, fånade oss lite men med den här bilden som liten draghjälp fick vi precis det vi önskade oss. Mycket skämt som aldrig går att förklara med tack M. =)

Toppen från italienska JustR finner du HÄR.
IMG_2030
Efter att ha ikväll suttit på hotellets uteservering med My är Jessica och jag nu redo för lite sömn och imorgon möter vi åter upp My efter frukost för att åka till Formex mässan för att gå visning för Love Forever men även för att hitta lite ljus och annat till butiken.

Godnatt från oss från Hotel Clarion Sign <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *