Inköp hos Valerie Stockholm …

En av de svenska märken jag uppskattar för sin stil, design och kvalité är Valerie som varit i kläd branschen sedan födseln då familjen har jobbat och jobbar inom mode. Man kan enkelt säga att det ligger i blodet och att ta steget att designa sina egna kollektioner var kanske inte så främmande.

Självklart var dock inte att hon skulle bli den framgångsrika kvinnan hon är idag med ett väletablerat och känt märke och med även en egen butik i Mood Gallerian här i Stockholm. Besök den gärna om du inte redan har gjort det.

I eftermiddag var det Valeries mamma Anki som tog emot oss på deras vackra showroom här i huvudstaden och så fort vi kom kände jag bara för att gå fram för att titta, känna och prova.

Som tur är vet jag att mycket vackert kommer redan nu till hösten/vintern men om det inte hade varit så hade jag nu redan längtat till januari/februari 2015 för det är då nästa vår/sommar kollektion skickas ut till butiker.

Här vad som kommer att komma om ett halvår, vårt val till butiken & webbshopen <3
DSC_0029
kläderna i showroomet hänger i färgskala så det blir verkligen snyggt och stilfullt …
DSC_0040
DSC_0039
DSC_0038
DSC_0032
Här en av de vackra klänningarna som vi har köpt in. Tre stycken bara men de som hinner före får a godess dress <3

Hade jeans under så ni kanske inte ser hur snygg passformen egentligen är men bara en anledning till att testa den på er när den kommer …
IMG_2038
Förutom några festklänningar köpte vi även in snygga linnen, vissa mer casual än andra, toppar och så även en lång vit spetsklänning som kan användas som bröllopsklänning, en helt fantastisk sådan …
IMG_2048
En order på många vackra plagg i ljuvliga färger kommer att förgylla nästa vår & sommar och som alltid var vi nöjda med våra val.

Nu har vi checkat in på hotellet och snart kommer My till oss för att ta ett glas eller thé nere i fojén. Hon har börjat sin bantning och på onsdag börjar jag min. Har köpt in soppor för 2 veckor framåt så vi får se hur detta kommer att gå =)

Med alla vackra klänningar och toppar som jag vill ha på mig så finns det dock inga vidare ursäkter och bara en massa morötter i våra ordrar för att nå målet på minus 4-5 kilon. Jag är då nöjd för även om jag skulle bli glad med minus 6-7 kg så är jag den som gillar medelhavskroppar med former så petité är inte min grej, kurvor är =) men som alltid vill man ha dem där man själv vill =)

Innan höstens och vinterns kollektion från Valerie kommer till oss så finns det lite lite kvar från sommaren 2014, en sommar som varar lite till så passa på att köpa vackra kläder med 50-70% rabatt HÄR.

Nu lite tjejprat och umgänge med kollega och My <3

Nu

2 thoughts on “Inköp hos Valerie Stockholm …

  1. Hej

    Mycket vackra kläder från Valerie…Jag har vart i Valerie butiken Mood…Det är rena godisaffären…vill ha så mycke hihi
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *