En ljuvlig bokning, presenter och köp …

Klockan 1050 satt Jessica och jag på ett kafé i Stockholm centrum. Vi pratade om hemresan och tiderna kring detta då hon hade tidigare sagt att vi skulle åka vid 12.30. Helt plötsligt kollade hon bokningen och där stod 11.30 !!!

Vi sprang genom några gator, hämtade bagaget på hotellet och tog taxi till Bussterminalen då vi skulle inviga Buss4you. Buss istället för tåg den här gången med den enda nackdelen att då vi stressade för att hinna hade vi inte köpt varken dricka eller något att äta. Vi hann dock med och detta var faktiskt  det viktigast.

Vi gjorde oss bekväma i de sköna sätena och vi njöt av en helt annan utsikt än den man får när man åker tåg. Vi skrattade några gånger åt konduktören som var väldigt noga med att beskriva hur man går tillväga om man skulle gå på bussens toalett. Hur man spolar beskrivdes noggrant som om vi vore några små barn på väg mot skolresa =) Tydligt är dock bra så inget ont menat =)
IMG_2135
Vid 17 var vi hemma i Borås och Nicole och Knut mötte upp mig för att kramas då hon är hos mig nu i en vecka.

Väl hemma gjorde vi det vi hade väntat på sedan vi fick reda att hon kunde få ledigt en vecka för att åka på semester: vi bokade!!!

Vi gick in på Ving.se och på bara några minuter hade vi bokat en vecka på deras Sunwing på Side som några av er anser vara en av de fräschaste och helt klart ett bra ställe för avkoppling mor & dotter. Om ca 2 veckor åker vi iväg  och vi längtar <3 Lite mindre folk gissar jag då skolorna har börjat och därför helt perfekt för oss som vill ha barnaktiviteter och underhållning i form av shower men som ändå vill uppleva allt mycket folk runt poolerna.
skc3a4rmavbild-2012-04-10-kl-08-32-05
1513979
Efter att ha bokat och ätit så håller jag på att packa upp och då kom lite presenter och inköp fram.

På Formex mässan har vi lagt ordrar på Love Forever samt Ester Elenora men så letade vi efter ett märke på ljus och lite annat plock att ha i butik och webbshop. Nu när hösten kommer är ljus något majoriteten av oss älskar. Fina förpackningar, ljuvliga dofter och färger är några måsten för att vi skall bli lockade.

Jessica hittade ett monter som lyckades med just detta medan jag förbereddes för visningen. Vi gick sedan tillbaka och en order på ljus är lagd för att testa och för att se om ni kunder gillar.

Vi fick testa lite andra produkter från samma märke för självklart är det väl mysigt om du kan köpa en god body lotion eller en lip balsam hos oss? =) Vi vill ju kunna erbjuda även lite goda produkter i snygga förpackningar och det fann vi hos Lollia vars ljus och handkrämer du snart kan köpa hos oss <3
DSC_0028
Efter visningen på Love Forever kom två underbara tjejer/kvinnor fram. De hade med sig tavlor till oss alla som hade visat kläderna och så är de även leverantörer på tavlorna vi själva säljer i vår webbshop.

HÄR finner du det vi har i butiken och på bild den tavlan jag fick i present.
DSC_0031
Det känns så lyxigt att få presenter för det är inte bara ens barn som skiner som en sol eller uppskattar paket eller/och överraskningar, i do och detta trots att jag snart är 43 =)

Något köpte jag dock också och då en bok som inspirerar till inredning och som innehåller styling tips av diverse olika slag.

Tack Lulu för signaturen som gör boken lite extra personlig …
DSC_0035
DSC_0040
Nicole har lite spa här hemma och jag gäspar … Helt klart två bra fredagssysslor =)

Nina som driver en av de något större bloggar gick visning för Love Forever idag. Synd att vi inte fick möjlighet att träffas då vi har haft kontakt via sociala medier och i och med att hon var nyfiken på våra jeans från italienska Gas. Läs hennes blogg och inlägg om dessa ljuvliga byxor HÄR. Hoppas vi ses vid annat tillfälle …

Har sovit 15 minuter i soffan, vaknat och är verkligen trött så snart skall Castellari mini och stor inta sängen så gissar jag att ikväll somnar mor före dotter <3

Har du haft en skön kväll?

5 thoughts on “En ljuvlig bokning, presenter och köp …

 1. Hej

  Vilken fin bild på dej o Jessica i förra inlägget…Ohh, det är sån härlig känsla när man bokat biljetter till en utlandsresa…Det ser jätte bra ut på bilderna….Ja ljus går det alltid åt, det är så mysigt med de…Och finns det lotion el lip balsam till är bara skoj….Spännande med alla grejer som kommer dyka upp hos er…Vilken cool tavla du fick

  Ha en fin kväll med fina Nicole
  Kram Nettan

  1. Hej

   Tack själv, du ger så mycket med din blogg. Det är riktigt skoj att gå in här och se vad för intressant inlägg som dyker upp
   Kram Nettan

 2. Vilken ”mardröm” när man kollar fel på tider…det är en återkommande mardröm hos mig!
  Kontrollfreaks är vi allihopa :-D

  Kul med mässan, det är en av de få jag verkligen skulle vi komma iväg på, vilket shoppingparadis!

  1. Ja, oftast kollar man 4-5 ggr så visst är det något man är alltid rädd för skall hända =)
   Tyvärr hann vi inte gå runt en massa men nästa gång skall vi ta oss tid för att titta runt och låta oss inspirera utan stress =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *