www.thelittleshowroom.se

En skön höstdag med växelvis mycket regn men jag älskar känslan om att det är snart dags att börja tända värmeljus och ljus av alla dess slag, träffas på morgonen på någon kafé innan jobbet för att mysa med en kopp kaffe framför sig medan det fortfarande är lite mörkt ute…

Kanske är det så att jag älskar hösten därför att jag är född under denna ljuvliga säsong eller så är det bara för att den speglar mest den personen jag är.

Byxor från italienska Gas HÄR, långärmad tröja i siden från Anni Carlsson HÄR, väska Louis Vuitton privat, skor från ASH privata.
IMG_4155
IMG_4165
Svarta Please HÄR, siden tröja från Anni Carlsson HÄR
IMG_4176
Butiken skall nu stängas för dagen, Jessica och jag skall packa inför två dagar i Stockholm och så skall jag se till att Knuts lilla väska är fixad när Barbro kommer och hämtar honom imorgon.

Inköp hos Valerie imorgon eftermiddag, Formex mässan på torsdag och kanske lite utgång väntar innan det är dags för att på fredag återvända hem. Mysigt med små resor för att komma iväg, bli inspirerade, få göra det man inte gör varje dag för att på så sätt även uppskatta sina dagliga rutiner…

Ses vi på Formex?

 

2 thoughts on “www.thelittleshowroom.se

  1. Hej

    En fråga om du vet, kommer alla in på Formex ? Ja menar är det inte bara för branch människor?
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *