Svarta Please …

Alltid lyckas jag vakna innan väckarklockan oavsett vilken tid jag ställer in på den. Är inte det märkligt att hjärnan ställer sig in på en tid och att det omedvetna är så medvetet? =)

Bara en liten iakttagelse innan jag försöker få er att köpa en byxa som numera är en klassisk sådan och även om jag förespråkar att man inte alltid skall ha det de flesta har så har ni här en byxa som många har av en enda anledning: den sitter så fantastiskt snyggt på.

Lite lagom baggy, skön runt midjan men tajtare på benen, synliga knappar för den där lilla extra känslan och en diagonal linje över benen som gör att de ser smalare ut. En liten synfälla, sådana vi gillar när de är till vår fördel =) Självklart det där lilla hjärtat på bakfickan som många älskar.

Har du inte en svart så tillhör detta plagg en av de som jag tycker att man skall/kan satsa på om man har möjlighet till det. Osäker med storleken? Ring oss på 033-255151 så hjälper vi dig …

Har du haft Please innan eller vet storlek så hittar du dem HÄR.
914 913
Bloggar du så är tishan från Happiness med texten ”i m a blogger, i m not a saint” en given sådan … Den finns också i vår webbshop.

Nu är det dags att välkomna en ny dag <3

2 thoughts on “Svarta Please …

 1. Hej Michela!
  Lärde mig under ett föredrag att man vaknar innan väckarklockan ringer för att ena hjärnhalvan är vaken. I samband med att vi somnar tittar vi på klockan & den delen av hjärnan som är vaken håller koll på tiden. Sedan föredraget tittar jag inte på klockan innan jag går & lägger mig… & vaknar mycket riktigt inte heller innan klockan ringer.

  Tack så hjärtligt för att du finns & låter mig ta del av vissa delar av ditt liv! / Anna-Karin

  1. Vad intressant detta var, alltid roligt med nya kunskaper … Skall testa att inte titta på klockan innan jag lägger mig även om det säkert är svårare att låta bli än man tror när man har den vanan =)
   Tack själv för att du vill ta del av den … <3
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *