Hur mår du? ”Bra, tack” …

Har ni någonsin fått den berömda frågan ”hur mår du?” i förbi farten och svarat ”bra, tack” medan ni tänkte ”f-n vad jag ljög!” =)?

Varför ställer vi frågan när vi ändå inte vill veta svaret och varför ljuger vi ihop en ”bra” även när det inte känns så åtminstone i just den stunden?

Vill vi egentligen veta hur någon vi ställer frågan till mår på riktigt, är vi beredda att sätta oss ner med vederbörande och höra allt som tynger honom/henne eller är frågan vi ställer i förbifarten bara en artighetsfras som bara låter ytligt bra?

Hur tänker du? <3

Förutom morgonens mindre trevliga möte så har min systemkamera fått sig en smäll på displayen och en geting flög under min tröja och stack mig på ryggen medan Jessica jagade den sedan med sin rosa smällare =)

Sen händer det något som får en/mig ändå att le … Rastar Knut och ser hunddagiset gå förbi. Tänker att jag ändå är rätt så l frisk när jag kan trots allt  le åt några hundar på dagis =)

Både Jessica och jag blev idag glatt överraskade när vi fick var sin blomsterbukett från min fina väninna My. På onsdag kväll skall vi träffas på någon mysig fik i Stockholm för att sedan på torsdag hitta nyheter på Formex mässan.

Tack My för blommorna <3 Du är värd din vikt i guld <3 <3 <3
DSC_0052
Nu skall jag ha ego kväll …

Hårinpackning, lite ansiktsmask, thè och läsning i sängen … Avbokade en kväll med trevligt sällskap för en ensam sådan då jag just ikväll vill vara en riktig ensamvarg och rå om mig själv och hinna med saker som jag inte har fått gjort ännu.

Ibland känner jag att jag är lite för mycket av en ensamvarg men så skall man ändå vara så som man är … <3

Nu hemma spa och håll i dig … Hänt Extra =)

Tack åter till eventföretaget Subito för en underbar filmpremiär <3
IMG_1878

5 thoughts on “Hur mår du? ”Bra, tack” …

 1. Hej

  Jag har själv tänkt tanken på den fråga…Skulle de orka lyssna..Och varför säger vi jo tack jag mår bra även om jag kanske mår piss den dagen…Intressant…

  *** Lycka till med modevisningen på onsdag ***

  Nu har jag kommit tillbaka till Stockholm efter lite mer än en vecka i Småland, det har vart skoj, skrattat så mycket så magen värker haha Och mumsat på godsaker men tagit pw varje dag och nu är det tillbaka i rutinerna med jogging oxå här hemma

  Kram Nettan

  1. Låter som en underbar vecka du har haft och sådana behöver vi för att stå ut med de dagarna då vi svarar ”bra” för där sanningen är ”kass” =) Så energi dagar med skratt är bästa medicinen för psyke och fysik =)
   Kram

 2. Att svara att allt är bra/väl, tycker jag visar att man är en positiv människa och glad att se den man hälsar på. Om man inte mår hundra finns det ju alltid något som är bra ändå, men det som känns mindre bra tar ju lite längre tid att tala om och det vet nog de flesta……
  PS älskar Please jeans. Har inte haft mina svarta på länge men idag sitter de på och visst blir man glad över att man tappar några kilo med dem på ha ha

 3. Det e så sant vi frågar o vill kanske ha det är bra till svar för att slippa djupare diskussion ?
  Jag har fibro och lite mer o när folk frågar mig svsrar jag, inte alls bra idag, deras miner är lite roliga att se, o så säger jag aah du frågade ju hur jag mår ..haha. .det blir tyst sen.
  Jag bara avgudar armbandet jag vann ♡
  Ha det bra!:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *