Formex och modevisning …

Den här påminnelsen kom på facebook när jag precis hade hämtat resterna från min dotters Benny&Jerry glass!!! Hann med tre stora skedar innan jag ville spotta ut allt för när man påminns om att man skall gå modevisning så är glass nog bland de sista man smaskar i sig med gott samvete … Hahaha!10569015_826369337383031_1695654104748839720_n
Är du på Formex då? Lulu Carter, Anna Book, My Martens, Ankie Bagger, Christina Melin, Tanja Fylking, Johanna Toftby, Åza Brennander och Nina Hermansenn vars blog  HÄR jag börjat följa är bara några av de 19 namnen som kommer att visa nästa vår/sommarkollektion för Love Forever som vi även köper in till butiken.

Förutom att få vara med på detta skall Jessica och jag även gå runt och få inspiration för Formex lockar numera inte bara inredningsintresserade men även kläder så det blir en heldag på mässan för vår del och med umgänge med driftiga tjejer/kvinnor <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *