Happy happy happy …

Det var en glad dotter som mottog nyheten om att hon kommer att få ledigt en vecka i slutet på augusti för att åka på en veckas semester med sin mamma <3

Förutom några strödagar och några kortare sådana har jag verkligen saknat det många kanske har fått uppleva den här sommaren. Sol och bad oavsett om ni har varit i Sverige eller utomlands. Att inte ha bil under sommarmånaderna underlättar inte möjligheten att kunna kanske åka till kusten med lillan de dagarna/halvdagarna vi hade kunnat och även om vi var iväg 4 dagar i februari till en stad så känner både hon och jag en önskan om en vanlig charterresa med sol och bad.

På fredag när Nicole kommer till mig skall vi sätta oss och ha fredagsmys samtidigt som vi skall boka vår sommarresa. Det ser ut som att det blir Sunwing på Side, Turkiet då ni är några som kommenterat med att det är ett bra hotel.

Nicole vill gärna bo på en Sunwing då vi har bott på de flesta när vi har åkt på våra mamma/dotter resor.

Underhållningen på kvällarna och tryggheten att man har tänkt på det mesta är så klart kanske inte så spännande men vill man ha en skön vecka där avkopplingen är viktigare än upplevelserna så är det ett fantastiskt koncept. Det passar oss den här gången också så vi är glada över att komma iväg <3

Det är trots allt bara ett par veckor kvar och jag känner redan doften av ledighet, av sand, vatten, sol och allt detta tillsammans med den bästa i mitt liv <3, min dotter …AYTCPX27085_2_30
Kan inte riktigt somna men skall försöka igen. Det åskar en hel del utanför fönstren men det brukar jag tycka är bara avkopplande. Om fem timmar till butiken en snabbis för att packa ordrarna som skall skickas och så skall Jessica och jag sätta oss vid 9 tiden på tåget mot huvudstaden. Dags att få några timmars sömn helt enkelt …

Önskar dig godnatt <3

 

4 thoughts on “Happy happy happy …

 1. Michaela,nu pratar du faktiskt i-landsproblem…. Ni var i USA tidigare i år samt att du varit på Rodhos…. Tusen, tusentals barn kommer inte utanför sitt hem.. Man gör det bästa av det. Men det sagt,har vi hu haft fantastisk värme/ sommar i Sverige! Och man behöver faktiskt inte bil för att upptäcka.t ex,Sverige för,det…Nej du, där förlorade du även mig!

  1. Då har jag gjort det Anna =) för även jag har rätten att få känna en längtan till en skön sommarledighet och visst är det i-landsproblem men har du aldrig gjort dig skyldig till sådana? =)
   I så fall är det bara att gratulera för även om man visst är medveten om det så känner man så ibland speciellt efter en varm sommar där man inte har kommit iväg. Så bjuder på denna orättvisa känsla från min sida för visst är den sådan men även äkta.

 2. är ett super fint hotell som ni kommer bo på .
  var där förra sommaren med min familj..så fint o bra mat.
  du måste äta på finos o ta turkisk haman som de har på deras spa avdelning.
  det går en buss ofta från hotellet ner till stranden.
  är avvis på dig… längtar tillbaka dit. ska nog åka dit nästa sommaren igen.
  ni kommer att ha det så härligt där och i Side =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *