Outfit på Rea & besök i butiken …

Idag kom de tre första vinterjackorna så höstkläderna är verkligen på ingång vilket känns otroligt roligt för oss som höstälskare som vi är =)

Imorgon anländer en av våra nya märken och en som troligtvis finns i få webbshopar. Ett utstickarmärke som man antingen kommer att älska eller ogilla för sina speciella mönster och färgkombinationer. Som ni förstår älskade jag det och så även Jess som annars brukar vara lite mer försiktig. Även hon gick lite ”bananas” =) vilket jag älskar när hon gör…

Trots detta finns det många snygga plagg som du kan använda året runt och som är nu på halva priset.

Chinos från italienska 2W börjar ta slut men har du tid finns din storlek kvar. dessa finns i tre olika nyanser, tortora har jag på bild tillsammans med en sidenblus från italienska Cycle nu för 650:- (ord. pris: 1299:-) Vår REA finner du HÄR.

Halsbandet är från Quoins HÄR.
IMG_1545
På torsdagar kväll under sommarens semesterveckor bjuder Borås på kända artister som kommer till Borås för att uppträda på Stora Torget. Många butiker har öppet lite längre, restauranger & kaféer fylls av invånare och turister som vill njuta av dessa torsdagar kväll som bjuder på lite mer än övriga.

Ikväll är det Sherley Clamp och Jill Johnson som intar scenen och dessa två kvinnor är faktiskt från ”trakten” så det känns helt rätt att de skall uppträda denna sista gång för sommaren. En ”grande finale”…

Sherley brukar komma och besöka oss när hon är i Borås och den här gången var inget undantag. Hon köpte DESSA läckra och blingiga denim från italienska JustR och DEN HÄR plånboken.
IMG_1579
IMG_1582
Nu har jag kommit hem och skall ta hand om lite tvätt medan min dotter och Jessicas övar på någon koreografi i vardagsrummet. De har nämligen sagt till mig att jag måste hålla mig i mitt rum då jag inte får se något än … Top Secret dans på G =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *