Armband Forever … Följ & beställ =)

De senaste två torsdagarna efter stängning har vi gått ut och ät med våra tjejer på någon restaurang och så hade vi tänkt göra även ikväll MEN troligtvis var alla boråsare ute med samma ändamål då allt var fullt.

Vi gick runt till flera uteserveringar men såg inte ett enda ledigt bord. Det återstod bara ett ställe att gå till efter att vi hade yrat runt och hunnit bli griniga och trötta: McDonalds =)

Medan Jessica och jag gick och satte oss på min innegård stod tjejerna i den långa kön för att ta hem ”maten”. Jag ville ha en enda liten hamburgare men de måste ha varit lite stressade då jag fick en cheeseburgare som jag ej kan äta då ost är äckligt för mina smaklökar. Fick istället ta 3 McNuggets från tjejerna som middag =) men det räckte så klart …

Kanske inte nyttigaste maten men idag det enda stället som levererade.
DSC_0083
Så skönt att komma ifrån all folk och komma hem till vår lilla oas i centrum … <3DSC_0087
Här deras gemensamma Instagram konto <3
IMG_1624
Så här glada är de att ha tagit klivet att öppna ”eget” =)

Millie ville inte vara med på kort ikväll men hon hälsar att hon också skulle bli väldigt glad om ni följer/beställer …
DSC_0089
Nu skall mini Castellari och jag  rensa lite i garderoben så en bloppis snart igen … =)
IMG_1616

4 thoughts on “Armband Forever … Följ & beställ =)

  1. Vi fick vår beställning idag, jättefina armband så dom kommer mina tjejer att gilla :)

    Ska följa er sida så fort mitt instagram funkar igen!

    Lycka till tjejer!!

    Kram Åsa med tjejerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *