Hotelfrukost på Nordic Light Hotel …

Vid 7.30 denna morgon hade jag frukost dejt med My (vars blog du läser HÄR ) på Nordic Light Hotel där jag bodde under min vistelse i Stockholm. Hon skulle ta bilen till Öland och med en resa framför sig på 4-5 timmar och en son att hämta var hon ”tvungen” att ge sig iväg rätt så tidigt men en dag börjar alltid som bäst när man kan få njuta av en riktig hotel frukost för jag tror att det är en viktig faktor i det vi uppskattar med hotel.

Att bara få komma in till en god buffé och få plocka till sig av det nyttiga/onyttiga som står på fat och väntar att bli plockad till vår egna tallrik, DET är en riktig lyx.
DSC_0028
DSC_0026
DSC_0029
Något onyttigt var jag bara tvungen att ha men en MINI croissant kan ändå inte vara så farligt =)
DSC_0030
Efter att My åkte gick jag upp till rummet för att blogga lite från gårdagens kväll (tidigare inlägg) och så väntade en tågresa som blev 1,5 timma längre pga. förseningar. SJ lyckas alltid leverera sådana oavsett väder =)

Nu är jag hemma, går runt i linne och trosor och äter vattenmelon … Vilket värme!!!
DSC_0036
Mycket mat på detta inlägg =)

Längtar du också efter en regnig dag? Är jag den enda? Hoppas dock på bra väder på fredag och lördag för på fredag skall min väninna och jag till Halmstad och på lördag skall jag till Varberg innan Köpenhamn på söndag för då åker jag och Jessica till vårt grannland då Köpenhamns Fashion Week går av stapeln.

Älskar att strusa runt bland montrar med snygga kläder och bli inspirerad men ikväll skall jag kolla upp 4 italienska märken som jag har blivit tipsad om. Märken som ej finns tidigare i Sverige så lite jobb denna kväll väntar …

Har du börjat jobba eller är du fortfarande ledig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *