Sneak peak …

Efter en kaffe på Viskan med Jessica och Carro gick jag till Fruits&Friends för att träffa driftiga Karolina som frågade mig för någon vecka sedan om hon och en annan ung bloggerska kunde få fota våra kläder till deras respektive bloggar.

Det är verkligen imponerande hur dessa unga tjejer på 16-17 år kan så otroligt mycket och bjuder sina läsare på vackra bilder. Mycket jobb bakom dessa men resultatet blir även imponerande. I Italien har vi ett talesätt som lyder ”Om de unga visste och om de äldre hade kunnat” men i detta fall är det mer tvärtom för jag kände mig verkligen okunnig och närtill ”blåst” när hon visade mig lite hur hon jobbar i Photoshop.

Själv har jag inte ens öppnat upp den ännu =) Får panik bara genom att titta på alla symboler som jag inte har någon aning om vad de står för och hur man använder dem. Helt plötsligt fick jag en förståelse för den snurrighet som min morfar upplevde i 90 årsåldern då vi tittade på MTV. ”Varför skall en sångare hoppa runt på scen?” var hans ständiga kommentar =)

Medan jag tittade på de vackra bilderna som nu finns i vår webbshop HÄR njöt vi båda av juicen Passion <3
DSC_0025
Och jag har lärt mig första steget i att ”klippa och klistra” eller vad detta kan tänka sig heta med rätta termer …
PicMonkey Collage
Det är bara att inse att det finns alltid något nytt att lära sig och att den yngre generationen kan något som jag absolut inte kan men som jag gärna lär mig för att kunna i framtiden bjuda på mer roligare bilder och inlägg … <3
IMG_2298
Många av kläderna finns på halva priset så gå in och kolla i vår webbshop Thelittleshowroom.se som inom en månad kommer nog att bjuda på höstligare kläder då de snart kommer till butiken …

Ikväll kommer förbi en vän som jobbar inom modebranschen så min dag handlar om umgänge med människor som jobbar med något som intresserar många av oss. Snygga kläder som speglar en identitet, som får oss att känna oss bekväma, läckra, snygga, klassiska, sexiga, casual. Kläder som säger något om oss för vissa av oss medan andra ser bara det ytliga i det men även om man ser det ytliga klär man sig och i och med det säger de något om dig ändå =)

Nu skall jag jobba vidare och ringa ett samtal till Italien… Nytt märke på G som ej finns i Sverige sedan tidigare? =)

One thought on “Sneak peak …

  1. Spännande. Ser fram emot att se vad det blir. Är övertygad om att det kommer vara supersnygga kläder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *