Biopremiär: Guardian of the Galaxy …

För några veckor sedan kom en inbjudan från eventföretaget Subito för biopremiären av Disneys film ”Guardian of the Galaxy”.

På mig en gammal top som är nog 4-5 år och som jag måste nog sälja på bloppisen då jag inser att bysten får inte riktigt plats =)
Ville dock ha på mig den ändå så även om det såg lite roligt ut så skam den som ger sig =)

Den har även en rolig historia bakom sig så jag hade på mig den kvällen i Smögen då jag hade min första ”one night stand” 37 år gammal =) Döpte min hund sedan efter den snygge 12 år yngre norske killen så min Knut har ett namn med en betydelse för mig: ”it´s never too late” =)

Svarta Please jeans som är nästan som ett måste i ett året runt garderob finns HÄR och två av armbanden finner du också HÄR.
IMG_1014
Bor man som mig i Borås så kan man dessvärre inte närvara på sådana mysiga små och stora event som ordnas i vår vackra huvudstad men då både My och jag var sugna på att träffas och på att åka till Stockholm så tog vi tillfället i akt att tacka ja till inbjudan för att ha ett par dagars ledighet och komma bort lite från hemma miljönIMG_0836
När vi kom var det röda mattan med fotning och så bjöds gästerna på dryck och lite annat att njuta av före och under filmen.DSC_0040
Jag hade inga som helst förväntningar på filmen då jag gillar inte science fiction genre men erkänner att den här filmen var rolig och varm trots en massa skjutningar och action. En film om vänskap och om att göra det rätta/orätta.

Efter filmen stod sköna bussar precis utanför biografen Rigoletto för att ta oss gäster till Hasselbacken. Vi såg vackra Åza med sin son Tim där också. Åza var med i samma serie som mig för snart 2 år sedan. Vi alla satte oss snällt i bussarna …
DSC_0043
Väl framme kunde man ta ”egna” kort innan man gick in … Flera tjejer/kvinnor från TV3:s ”Ensam mamma söker” var med på den här premiären så My fick posa hon med =)
DSC_0044
Lånar det här kortet från Åzas mobil då vi tog inga egna …
IMG_1007
Har inte varit på Hasselbacken tidigare men en riktig vacker miljö som gjorde sig ännu vackrare under den fantastiska somriga kväll som vi bjöds på igen igår och med ett ljus som gick i rosa och ljusblåa toner…
DSC_0047
Gästerna bjöds på en god buffé men då vi inte var speciellt hungriga så hoppade vi över detta.
DSC_0048
DSC_0051
Många kända och för mig okända ansikte var på plats men det är så tydligt att vi alla höll oss för oss själva.

Som i skolan där man har sina små grupper, sällan man minglar runt för att socialisera med nya ansikten. Lite roligt faktiskt hur vi människor är ibland men vi var likadana själva så efter en stund lämnade vi denna vackra plats för att åka vidare.

Tack till Subito för en imponerande arrangemang !!!
DSC_0057
DSC_0058
Då vi faktiskt hade hunnit bli hungriga så satte vi oss på Tavernan Brillo och åt det som många anser vara Stockholms godaste pizza. Jag har inte ätit någon tidigare här i huvudstaden men trots att jag inte skulle så motstod jag inte denna ljuvliga italienska frestelse som faktiskt smakade mer italienskt än alla andra som jag har ätit i Sverige under mina 22 år i landet.

En varm rekommendation den dagen du vill unna dig lite extra kcal =)
DSC_0060
DSC_0061
Strax över midnatt lämnade en taxi tavernan för att köra hem mig till min sköna säng på Nordic Light Hotel. Efter 5 timmars sömn var det dags att gå upp för att åter möta upp My för en frukost här på hotellet. Bilder senare ikväll för vid 12 väntar en tågresa tillbaka till småstaden …

 

3 thoughts on “Biopremiär: Guardian of the Galaxy …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *