Framme i Stoccolma …

Klockan 7 imorse var Knut och jag nere i butiken för att packa helgens ordrar så att nya kan göras =)

Efter det gick jag och köpte min och Nicoles  lilla helglyx, hon varm choklad och jag cappuccino till frukost <3
DSC_0025
Har sovit dåligt inatt. Tankar angående en massa olika saker och så mänsvärk men då jag ej får någon med tanke på hormonspiral så vet jag inte om det är det eller något annat. Måste också byta ut spiralen kom jag på =) Vissa går upp av hormonspiral, själv tycker jag att det är fantastiskt skönt att kunna skylla mina extra 4 kilon på den och inte på något annat =)

Vid 12 följde Nicole och Knut mig en bit på vägen mot stationen för att sedan kramas och säga hejdå … =( Det känns alltid i hjärtat när man tar en farväl även om så för några dagar … Nicole har passat Knut till 17 då Barbro, som han skall sova över hos, hämtar honom ikväll. Att åka iväg kräver snälla människor som ställer upp och som älskar ens hund då man är beroende av att logistiken fungerar, i annat fall går det inte…

Tog tåget till Stockholm i de sköna Please jeansen i en snygg ljusare tvätt, några få kvar HÄR. T-shirten är privat egendom signerad ”made in Italy” som för mig är alltid en favorit kontra många andra ”made in … ” =)
IMG_0831
Vid 16.15 anlände jag till centralstationen och nu ligger jag en stund på mitt rum på Nordic Light Hotel som bara ligger hundra meter ifrån stationen. Perfekt läge denna helg då jag skall röra mig på stan …
DSC_0027
Nicole och jag bodde här med Anneli (från butiken Jolina) och hennes tjejer för några år sedan och Nicole ville flytta in efter att ha tagit del och njutit av vår hotel vistelse =) Den månadshyran hade nog få klarat men det var gulligt sagt av henne då vi hade två mysiga dagar tillsammans.

Har dock bott här vid några andra tillfällen som när jag blev överraskad med fyra kuvert och var och en fick jag öppna vid specifika platser. Mycket romantiskt ordnat faktiskt den gången då jag gillar och uppskattar när man lägger lite engagemang bakom något … Det var dock ett år sedan =) om inte mer …

Ikväll om My hinner bila från Öland i tid träffas vi för lite prat och så skall jag troligtvis träffa en av de snällaste killvänner jag har. Han är en av de mjukaste människorna jag har träffat och som alltid vill alla väl. Helt klart en svärmorsdröm för den tjejen som lyckas fånga hans hjärta så hoppas han väljer rätt då den flickan kommer att få en fantastisk ung man vid sin sida.

Nu skall jag hoppa in i duschen och packa upp mina grejer …

 

2 thoughts on “Framme i Stoccolma …

 1. Hotellet ser riktigt mysigt ut! Där kanske man skulle testa att bo nästa gång jag besöker härliga Stockholm.. :)

  Hur går det med dina ben? Har du tagit bort stygnen än? Känns det, och ser det bättre ut? Hoppas det.. :)

  Hoppas du får några fina dagar i vår vackra Huvudstad nu!

  Kram :)

 2. Hej

  Härligt att få komma till storstan igen…Var du här när vi hade värsta åskvädret? Jisses Amalia vilken åska, snacka om jag var rädd…Tror inte de har åskat så här kraftigt i Stockholm under min tid här, inte vad jag minns i alla fall och då har jag bott här sedan -86
  Sköt om dej och hoppas hotellet har badkar så du kan skumma omkring
  Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *