”Sex tape” på bio …

Ikväll vid 20.45 efter att ha tillbringat dagen i Falkenberg med min väninna Linda och dottern Holly gick Nicole och jag på bio.
DSC_0022
Jag köpte med mig kaffe och så satte vi oss åter för andra gången på en vecka i en biosalong för att ikväll titta på en komedi med bland annat Cameron Diaz.

HÄR kan du se trailern till filmen.
sex_tape_banner-poster
Vi har skrattat åt hur fel något kan bli och man kan inte annat än gilla det här paret som vill hitta tillbaka till det sexet de hade innan barn, sömnlösa nätter och all det som gör att ett par kanske slits ifrån varandra i närhet och sex.

Har du någonsin rakat skicka ett naket kort på dig till fel person eller kanske ett ”naughty” sms som skulle få någon att längta till dig? Man har hört att det kan hända och visst kan det ske … Vad gör man? Låtsas man som inget eller försöker man skratta bort det genom lite humor när det enda man vill är att köra strutsmetoden och gömma huvudet under sanden? =)

Något någon lärde mig en gång var den gyllene regeln att ”skicka aldrig nakna kort där ditt ansikte syns”. En regel som jag tror fler borde tänka på för även om man kan gissa/ana vem kroppen tillhör så kan man ändå aldrig veta =) så tänk på det …

Packar färdigt imorgon för jag har ingen aning vad jag skall ta med mig när jag åker imorgon …

Tänkte tipsa om att vi nu rear ut Please jeansen i en mörk denim utan slitningar som är perfekta till dig som vill ha en jeans som är mer klassisk och proper (dessa är något mindre i storleken då de är ej stentvättade) och så rear vi även ut de sista Please classic i slim modellen. Titta in HÄR för att ta del av Please för ca 800:- och om du nu gör en beställning kombinera gärna med en överdel på rean eller med en av de många läckra t-shirtar från Happiness som du finner HÄR.

Den här är ljuvlig med budskap om shopping och som alltid är det glimten i ögat som kännetecknar dessa t-shirtar.
Happiness-tshirt
Byxorna är nya från italienska Gas och skall fotas i slutet på nästa vecka. Hur snygga som helst!!!!

Även om det inte riktigt är dags ännu önskar jag dig nu godnatt för jag tänker snart stänga av datorn och tackar för mig …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *