Mysig dag med Linda, Holly & Nicole <3

Inte ofta det går mer än en dag från mina inlägg men har man ingen internet och kan inte ladda upp bilder eller skriva så tvingas man till att hålla sig ifrån den här typen av dagbok online =)

Backar till torsdagskvällen då min väninna Linda hämtade mig hemma för att packa in i bilen min och Nicoles packning. Vi hämtade lite kina mat och så satt vi på hennes uteplats med hundarna medan vi väntade på att våra tjejer vår nöjda med torsdagskvällen i Borås som bjuder på underhållning för stora och små.

Vid 21.30 hämtade vi upp dem på stan och så åkte vi mot deras stuga i Falkenberg med hundar, barn, två singel mammor (en nybliven och en rutinerad sådan) och med musik på hög volym. Vi spelade sommarlåten ”Success” flera gånger och även om man den laten inte skall anses vara bra så tycker jag istället att den är en riktig skön sommarlåt som får även mig att vilja gå upp och dansa lite lätt =)

Vi kom fram till stugan rätt så sent så det var bara att sätta sig en stund och prata för att sedan lägga oss och vakna upp till en underbar solig fredag vid havet.

Gillar den här morgonbilden <3
DSC_0024
Linda och jag tog Knut och Nisse (våra hundar =) på en promenad och så köpte vi färska frallor till frukost…

Medan Linda och jag njöt av kaffet på solstolarna i solen pysslade lite tjejerna.
DSC_0030
DSC_0031
Efter en stund förberedde vi lite picnic och gick till stranden …
DSC_0032
DSC_0033
Linda och jag satt mestadels och pratade om hur man upplever olika typer av svek. Det är alltid känslosamma situationer som uppstår när en relation tar slut oavsett om det handlar om ett äktenskap eller om ett långvarigt vänskap som var mer som en del av familjen än annat.

Hur går man vidare? Vad har man rätt att kräva i sin egen sorg för den känslostorm man upplever i vissa lägen? Vänner som börjar umgås med den personen som man själv känner sig sviken av? Vad är rätt och vad är fel och finns rätt och fel i vissa frågor eller finns det bara olika perspektiv? Historier som smärtar oss mer då de görs av de människor vi älskade mest och som får oss att bara vilja ligga i fosterställning och skrika ut hur arga och besvikna vi är?

Livet är inte lätt, att förlåta är ibland en omöjlighet och även om tiden leker alla sår så finns alltid ärren kvar …  Jag är ofta rak i vad jag tycker är ok och inte ok att kräva av andra även om jag är även medveten att när man själv är i en situation då kan man inte alltid se saker med klarhet. Vi är då arga, frustrerade över att ingen lyssnar det man själv vill få fram men orden ekar ofta bara tillbaka …

Vi är många som har varit där på olika sätt och många kommer att gå igenom olika typer av känslosamma relationer som slutar på olika sätt. Om detta och mycket mer pratade vi om i solen, i jeansshorts, tofs och med skratt… Att ha kvar humorn är  befriande, en läkande kraft i det mesta…

På kvällen kände vi för att äta ute och vi fick bord på Johns Place i Varberg.

De flesta var fixade för att gå på restaurang men vi kom lite som vi ”var” =) Jeans, tshirt och sköna shoes. Vi skall bli surfare/konstnärer/bohemer =) så vi tänkte att det är lika bra att inta den sköna stilen där det inte får plats för uppklätt =)

Flickorna åt fläskfilé och de fick var sin alkohoolfri drink. Den smakade fräscht, sommar och var underbar god.
DSC_0024
Efter den goda middagen gick vi en promenad till campingen Apelviken och vi passade på att hälsa på Nicoles farmor som har sin husvagn där. Nicoles pappa med familj var där och likaså Nicoles styvmammas föräldrar och syster med familj. Nicoles lillebror var så glad över att se henne och alla skulle ner till stranden för att fiska krabbor.

Vi följde med för att sedan fortsätta istället mot bilen för att filosofera vidare.
DSC_0032
Det var så påtagligt att jag aldrig kan ge min dotter det hon får hos sin pappa med stora familjer, kusiner, husvagnar, hus, krabbor och det som de flesta familjer ger och får.

De flesta men inte alla för sedan finns vi som inte har någon familj som kan hjälpa, någon att hitta på saker med, inga föräldrar med sommarstugor och inga sommarstugor själva. Nej, alla har inte vissa förmåner i livet det är bara att konstatera och samma sak gäller familjer som bjuder endast andra familjer och par som bjuder par…

Vi tittade mot havet och tänkte …
DSC_0029
DSC_0030
Vi funderade och kom på att vi är i våra bästa år (förstår att alla håller inte med mig så ni behöver inte påpeka detta =) och att vi behöver en resa som är mer boho/crazy/spartan/rolig. Vi behöver komma ifrån 2-3 veckor och göra en road trip i USA i jeansshorts, bandana i håret och boots =) Ni vet en resa á la Thelma & Louise (utan självmord och rån =) då livet är faktiskt inte roligare än vad man gör det till.
IMG_0777
Har du gjort en sådan resa? Hur mycket behöver man ha för att göra den? Vi får börja spara, sälja och göra allt för att förverkliga något som jag tror skulle bli galet roligt =)

Nu är klockan snart 17.30 och vid 21 skall Nicole och jag gå på bio, igen =) men först skall jag packa då jag åker till Stockholm imorgon för att möta upp min yngre väninna My på måndag. Jag undrar dock i vilket tillstånd hon är efter 3-4 dagars festande i Visby =) Bäst att ringa henne …

Hoppas att du har haft en ljuvlig skön helg <3

14 thoughts on “Mysig dag med Linda, Holly & Nicole <3

 1. Du träffade mitt i prick med den delen när du skrev om att det var så påtagligt att du inte kunde ge det som N’s pappa kan… Känner ofta samma sak med mina. Deras pappa har en helt annan ekonomi än mig (bättre…) och kan göra mycket fler upplevelser som kostar än vad jag kan. Det känns tufft många gånger för jag VILL ju!!!
  Då påminner mina vänner mig och även jag att jag erbjuder en helt annan sort äventyr och upplevelser! Och TID!
  Tänk så att hon får det bästa av båda världar :-) heja dig!

  1. Ja, vi lever olika och tror verkligen att i detta finns en stor lärdom för olika synsätt och levnadssätt … och så är vissa saker så lite ”jag” att det inte blir bra när vi försöker göra dem =)
   Heja oss!

 2. En roadtripp tex New York-Los Angeles tar mer än 2-3 veckor jag skulle säga 3-4 veckor. Route 66 är inte så intressant. Tips titta på kartan vilka ställen ni verkligen vill se och uppleva. Ta några färre städer/ställen och stanna några dagar. Man bruka säga 1000 kr om dagen (då är det frukost, enkel lunch, middag och motel som gäller. Inte 5 stjärniga Hotel) Det är en upplevelse som man aldrig glömmer. Ett annat tips har Ni några vänner eller släktingar som bor i USA hälsa på hos dem. Oftast blir vi jätte glada när vi får besök från Sverige;). Hoppas att Ni kommer i väg;) Kram

  1. Bor du i USA? Säker på att vi inte är kusiner??? =)) Har tyvärr inga släktingar där heller =( men kan alltid adoptera några på vägen =)
   Ja, vi skall nog komma iväg men först får vi spara lite och så måste jag komma på ett sätt för att tjäna lite extra pengar för att kunna ha råd med detta… Tyvärr får pengar inga bebisar =)

 3. Hej!!
  Vill först säga hur nöjd jag är med min desigual blus/linne (som jag köpte i din ”bloppis”)..
  Sen det det ni pratar om med att ni inte kan erbjuda era barn det som de får av sina Pappor!!
  Håller inte med!!! Handlar varken om pengar eller stor släkt eller (listan kan bli hur lång som helst)..Tänk själv tillbaka på minnen från er barndom…oftast är det en liten ”enkel” händelse som vi minns mest :)
  Är gift o har 3 barn (vi gör inte speciellt mycket med båra barn )..men vi är med dem!! Så njut av vad livet har att erbjuda ♡
  Kram på er

  1. Underbart att höra att du blev nöjd, alltid skönt och roligt att höra…
   Visst har du rätt i detta men ibland blir det så påtagligt med skillnaderna och jag främjar själv kontraster så är nog glad att min dotter får uppleva dem …
   Är själv inte riktigt den som själv uppskattar familjeaktiviteter men ibland ser jag bara det jag har valt och inte kan ge på samma sätt …
   Tack snälla …

  2. Du har helt rätt och det är så bra att bli påmind om det lite då och då. TACK!

 4. Michela,
  Kan du fixa en date m din vännina Linda så bjuder jag på flygbiljetten t USA.
  Hon är heeeeeet.

  1. Marko, hon har då inget val =) Jag kommer att tvinga henne gå på date om du bjuder på flygbiljetter =) Förutom att vara het är hon otroligt rolig men damn, varför får jag aldrig sådana här förslag i min blog? =) Skicka bild på min mail så vidarebefodrar jag =)

  2. Michela, du är en rastlös själ, därför vågar jag inte bjuda ut dig… Vad har du för mailadress?

 5. Hej och tack för en mysig blogg! Jag fyller 40 nästa år och sneglar lite på USA men osäker som jag är så blir det nog en färdig paketresa med Swansons, där man bilar runt mot bestämda mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *