Drinkar & samtal på Nordic Light Hotel …

Igår kväll vid 21.30-22 träffades Carl, My och jag på uteserveringen på Nordic Light Hotel där jag bor tills imorgon. Baren är känd för sina goda drinkar så en klarade jag av och valet föll på den klassiska ”Sex in the city” drinken Cosmopolitan  som jag alltid gillat.
DSC_0024
Vi satt där fram till midnatt då de stängde =) Vi pratade om kläder, att förknippas med billiga produkter eller med dyrare, made in China kontra made in Italy, kvalité kontra kvantitet, kärlek, sorg, glädje, familj, sjukdomar. En salig blandning av olika ämnen helt enkelt…
IMG_0940
Carl som är en av de snällaste killarna jag känner jobbar för Ralph Lauren så han vet vad han pratar om då han analyserar siffror och trender och My känner ni sedan tidigare och om inte gå gärna in på hennes blog HÄR.

Nu måste jag borsta håret och ta på mig skorna. Klockan 17 skall jag vara nere vid fojén så måsten skynda på …

Uppdaterar imorgon <3

2 thoughts on “Drinkar & samtal på Nordic Light Hotel …

 1. Made in China – Är det det din kompis Johanna ska pyssla med? – Såg just lite bilder på kinesiska Converse på hennes blogg ;-)
  Håller med dig, you get what you pay for.
  Har precis varit i Turkiet och där är också allt fake. Pratade med en butiksägare, då vi har det gemensamt. Han sa att det börjar bli lite problematiskt då allt som säljs är fake, och varumärkesägarna börjar tröttna på riktigt.
  Hoppas ni har en underbar vistelse här i vår huvudstad och jag önskar er också god försäljning nu när höstsäsongen börjar.
  hälsar K

  1. Tack snälla K.
   Har skrivit om detta tidigare med ”made in” där man exempelvis jämför en made in Italy och en made in China. Jag anser att man skall ”känna sig lite lurad” om man betalar mer än 600-800:- för ngt som är gjort i ett land där man utnyttjar människor som är lågavlönade och får jobba långa arbetspass kontra kläder som tillverkas i ett land med regler och riktiga löner …
   Jag gillar inte den politiken som landet står för eller accepterar men erkänner även att jag är dålig insatt gällande detaljer. Kommer troligtvis själv en dag att åka dit för att köpa något (av helt annat slag dock) för att sälja men jag står och föredrar märken som görs i länder där design, form och kvalité är en tradition och där man har en känsla för en stil. Vad jag tycker =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *