På väg till jobbet …

Varje morgon när jag lämnar min lägenhet går jag till Stadsparken för att rasta Knut innan butiken. Han får dock dagligen mycket längre promenader än detta då snälla Barbro kommer och hämtar honom varje dag vid 10.30 för att lämna tillbaka honom vid 15-16 tiden… Ett riktigt bra hundliv har han =)

Tänkte visa lite bilder från Stadsparken då Borås är faktiskt väldigt mysig på sommaren och nu skall det satsas på en orangerie i parken så att den blir mer ”levande” även under hösten/vintern.
DSC_0011
Här ser ni skyltarna för det som komma skall …
DSC_0012
DSC_0013
Och på Kafè Viskan som ligger i detta vackra hus har jag suttit 1 timma denna varma morgon för att njuta av deras frukostbuffén tillsammans med min vän Fazli. We have some plans så vi måste ha små möten då och då nu framöver =)

Känner verkligen för en weekendsresa så vi pratade lite löst även om det. Varför inte dra ihop några roliga människor och åka iväg på en spa helg med nattliv? Bra kombination tycker jag allt =) Nu när sommaren har nästan passerat utan att kanske bli det jag hade hoppats på och hade förväntningar av så måste jag blicka framåt och framåt är hösten som faktiskt är min favorit årstid.

Nu skall jag boka tågbiljett till Stockholm för att jag skall åka till vår vackra huvudstad söndag-tisdag. Hotellet är fixat och nu återstår endast resan dit. Den här gången skall jag bo på hotell för vill inte tränga mig på någon vän när jag ändå skall ut på lite roligheter och så älskar jag hotell med den lilla lyxen som ett sådant boende innebär.

SMHI har varnat om att idag blir det sommarens varmaste dag, typiskt att det är alltid jag som är i butiken dessa varma dagar. Jag smälter redan =) och nej det är dessvärre bara vätska som försvinner … =)

Är du ledig? Jobbar du? Har du redan haft din semester eller njuter du av den nu?

2 thoughts on “På väg till jobbet …

  1. Jag, precis som du, jobbar idag och det är väl typiskt när alla andra ligger på playan och gottar sig. Känns så i alla fall:) Ville bara tacka för en trevlig blogg, jag uppskattar verkligen att få följa dig och din vardag. Älskar alla bra tips på era snygga kläder och har beställt flera saker av er genom att du lagt upp bilder på bloggen.

    1. Tack Mia för dina snälla ord och roligt att du finner något som lockar till lite shopping just hos mig/oss…
      Ja, vi får kämpa vidare även idag trots att alla andra gör det vi inte kan … Inte idag iaf… =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *