Är jag Mellanmjölk? =)

Kan någon verkligen tycka att min blogg är lite för mycket Mellanmjölk? Hahaha! Trodde faktiskt inte att det kunde vara så men var ärlig och tyck inte att jag inte är det bara för att jag inte tror det själv =)
mellanmjolk-1_5--1_5l-arla-1578909153

Det positiva var enligt denna person att den är personlig, har snygga bilder och har stor variation i ämnen men nackdelen med den är att den är lite mellanmjölk, att jag skall våga ta mer ställning, vara mer provocerande och utmanande i vad jag tycker.

Hmmmm … då jag har skrivit om plastikoperationer, om dejting med mycket yngre än mig och vad jag tycker om att se någon som är gift, då jag har bjudit på tankar om att gå i konkurs, om att göra fel och rätt i livet, om att känna sig ensam och att känna att man vill vara ensam.

Då jag har visat mig i underkläder på bloggen trots min ålder på nästan 43 och då jag kan ibland anses vara lite too much så blev ”mellanmjölk” nog det sista ordet jag trodde att man skulle beskriva min blogg för =)

Har jag blivit såååå svensk? =) Vad tycker du att jag borde skriva om för att bloggen skall bli mer intressant? HJÄLP MIG för jag vill inte vara mjölk, gillar inte mjölk (med undantag för i kaffet) … =) så kommentera gärna och hjälp mig att vara mer espresso =)

 

27 thoughts on “Är jag Mellanmjölk? =)

 1. Ja, hur vore det om du någon gång klev ut ur din bubbla full av skönhetsoperationer och kläder och tyckte till om något som faktiskt hänt? Christian Falk är död, ett plan blev nedskjutet osv. När man läser din blogg verkar du inte ens påverkas av något som
  händer utanför dina selfies. Se upp och ut! Reflektera. Din blogg känns faktiskt som mellanmjölk. Ingen substans. Finns väldigt många viktigare saker att tänka på än om din fettoperation gick fel.

  1. Tack för feedbacken =) Varför tittar du in frågar jag mig? Varför lägger du inte din tid och energi på det som är utanför min selfies värld och varför går inte du och gör en skillnad i de frågor som känns viktiga för dig?
   Hoppas att du gör det och hoppas att du väljer att lägga din värdefulla tid på sådant som gör dig glad istället.
   Kram

  2. Njae…kära Caroline, riktigt så enkelt är det ju inte. Bloggar läser vi ju för att vi vill bli underhållna, roade, förfärade, finna nya infallsvinklar, bli irriterade … men INTE för att förstå världsläget – där finns så många andra kanaler att ta till sig.

   Självklart finns det ytliga bloggar och denna är absolut en av dom men klart bra ändå tack vare öppenhet och personlighet och att M faktiskt skriver väldigt underhållande samt verkar vara en trevlig person. Att hon sedan undrar över HäntExtras utnämning är ju oxå kul att följa – självklart finns det andra i Svea-rike som har genomfört fler och mer omfattande operationer än hon men hon är ändå den som ser konstigast ut. Lägger inga värderingar i det – alla får se ut som dom vill.

  3. Carola,
   ler åt ditt kommentar för fram till sista meningen var jag så glad men så kom den där meningen som ändå gjorde att jag slutade le =))) Får jag fråga dig om du har någonsin sett mig i verkligheten? =) Tack för kommentaren och för din hiss och diss =)

 2. Hej Michela :-) jag tycker din blogg är jättebra . Ser fram emot att läsa den varje dag . Jag läser även flera andra bloggar varje dag. Fortsätt som du gör kram :-):-) <3<3

 3. Hahaha det spelar ingen roll hur man gör för folk är aldrig nöjda. Det finns så många bloggar idag med olika inriktning så jag tycker nog att Caroline kan läsa på de sidorna istället för här om hon vill läsa ” kultiverade” saker. Intressant dock är att för att tycka så illa om din bubbla så är hon ändå här och snurrar… Det är nog mer skrattretande i min värld. :)))))

  Kör du på i samma stil bara, vi är många som uppskattar bubblan hahaha

  1. Reagerade också Kicki på att hon hade stenkoll på min blogg så något syfte verkar den uppfylla även om jag nu förstår att det är mer den där ”skall reta mig på” syfte =) Tråkigt att dock lägga tid på sådant som är ointressant och som får en att irritera sig i onödan då anledningar finns ju alltid ändå i omvärlden =) Vi behöver inte söka oss till dem =)

 4. Hej Michela! Jag läser din blogg varje dag och den är allt annat än mellanmjölk. Du delar med dig av så bra tankar och funderingar blandat med fina bilder och tips. Kram

 5. Hej tjejen,
  Det var en konstig kommentar från denna Caroline. Det känns som att vi ändå får tillräckligt av allt elände som händer runt oss. Jag tycker det är perfekt att läsa om din vardag med funderingar och tankar. Man känner igen sig själv så mycket. Så låt det bara vara, och skriv fortsatt om livet som det faktiskt är.
  Tack för ordet, och ha en underbar dag.
  Kram

  1. Han som skrev att jag var ”mellanmjölk” skrev att jag kan blogga om ”hur man räddar världen” … Lätt fråga den där … Nja, trots studier så har jag nog inte svaret på vissa större frågor och ja, eländet läser vi om i tidningar. Jag själv kan tycka att vardagsproblem kan vara intressanta att läsa ibland då de tas sällan upp i större sammanhang. Som alltid går det inte att göra alla nöjda bara man är nöjd själv <3 Tack K för kommentaren …

 6. Det står att du vill ha tips och HJÄLP om ämnen att skriva om för att bli mer espresso..varför då inte bara svara Första kommentaren Tack? Jag tycker din blogg är super,fortsätt som du gör!

  1. Jag har svarat alla kommentaren och självklart kan man skriva och tipsa om att behandla aktuella ämnen i samhälle men man kan skriva det med respekt, inte skriva att jag bloggar bara om yta och om fettosugningar vilket jag inte gör.
   Inläggen om den operationen var mer för att avskräcka men visst får man tycka, det var vad jag efterfrågade men med respekt =)
   Tack Annicka …

 7. Jag tycker du är helt fantastisk. Som du själv nämnde vid ett tillfälle så kan det bli jobbigt med bloggar där allt bara är såååå bra…dom tröttnar man på att läsa för livet är omöjligt så bra hela tiden . Det är just därför jag fortsätter att läsa din blogg för du törs säga att det är skit ibland( precis som det är för alla). Dessutom gillar jag din klädstil // Monika

  1. Tack Monika, jag tycker själv så klart att jag är varierande i det som är roligt/bra och dåligt men så finns det alltid saker man inte kan skriva då de även kan misstolkas … Nackdelen med bloggar, att allt kommer inte riktigt fram i rätt sammanhang då den som läser läser efter sina egna erfarenheter … Tack för att du läser och tack för att du uppskattar …
   Kram

 8. Du har en jättemysig blogg! Läser varje dag och får bra modetips, lite tankvärda reflektioner mm. Keep up the good work! Kram!

 9. Hej M jag läser din blogg o tycker den år bra☀️, men kanske lite mer personlig ! Men du kanske inte vill berätta allt ? Ha en fin helg i Varberg ☀️

  1. Jag som tycker att den är personlig men skall försöka vara mer personligare … Kan du dock snälla berätta för mig vad du själv menar med personlig så att jag kan tänka på det? Tack för tipset, gillar att få feedback =)
   Kram

  2. Berätta mer om ditt liv hur du kom hit barn syskon Italien mm jag har inte kollat på småstadsdrottningarna) Jag är en älskare av italien har varit mycket där ☀️☀️Ha det bra kikar in i butiken nästa gång jag besöker Borås o säger hej

 10. Hej!
  Kom in på din blogg av en slump för snart ett år sedan och följer dig regelbundet. Tycker du och bloggen är bra på alla sätt. Du är väldigt personlig t ex genom att lägga upp foton på dig själv, din dotter, från vardag (jobb), ledighet, operationsbord mm. Antar att syftet med bloggen inte är att analysera sönder världsläget varje dag utan helt enkelt bara låta den som VILL ( för det är ju liksom frivilligt) ta del av ditt liv. Det är ditt liv och din blogg och ingen ska ha några kritiska åsikter kring den. Du är den du är och du är bäst på det.
  Ibland när du får kritik eller då du skriver om skönhetsoperationer mm får jag känslan av att du känner att du måste försvara dig men det behöver du inte. So what om du bleker håret, har extensions, botoxar, fettsuger mm. Det är bara utsidan och den förbättrar vi alla på olika sätt då och då. Det viktiga är vilka egenskaper vi har i själ och hjärta och där verkar du helt äkta.
  Kram

  1. Tack snälla <3
   Tycker också att jag ibland "försvarar mig" lite för mycket men ibland blir det en medveten och en omedveten reaktion av vad vissa anser =)
   Kram på dig och tack för att du följer med öppet sinne.

 11. Hmm mellanmjölk…om jag som läsare vill läsa om politik, flygkrascher, världsekonomi m.m så vänder jag mig till andra typer av bloggar. Jag som läsare av ”modebloggar” är en kvinna som vill fly den gråa vardagen och läsa om annat än just den gråa vardagen. Lite som piff i vardagen i kombination med modeinspiration. Din blogg Michaela är den enda kändisbloggen som är intellektuell. Du skriver och lyfter fram frågeställningar och tankar som varenda ensamstående mamma lever med (tror jag) Är inte ensamstående själv men är fullt medveten om hur tuff vardagen kan vara. Jag själv har arbetat som undersköterska i 27år, är utbildad Nageltecnolog och har haft egen salong. Nu vid 46 utbildar jag mig till sjuksköterska och ska specialisera mig inom psykiatrin. Så jag läser din blogg nästan varje dag och inspireras av din härliga intelligenta filosofi. Fortsätt att vara mellanmjölk Michaela! Kram från Metropolen Piteå//Susanne

  1. Fantastiskt med ny utbildning i vår ålder. Känner också att jag skulle vilja göra något mer förutom butiken/webbshopen men måste komma på vad … Psykiatrin låter som något som skulle intressera även mig men måste man utbilda sig till sjuksköterska först? Lycka till med dina studier och tack för kommentaren…

 12. Jag tycker din blogg är bra! Du skriver om varierade ämnen vilket är trevligt att läsa och du bjuder på ditt liv i bilder. Mest jobb men även privat. Allt är inte tipp topp jämt vilket du aka ha en eloge för att du inte försöker måla upp. Alla kändisbloggar jag läser bjuder endast på att allt är tipp topp i sina bloggar.
  Om jag ska gissa vad den person som sa mellanmjölk menade är att du alltid försöker linda in dina åsikter i bomull och smilisar. Vilket jag förstår! Jag själv hade aldrig orkat med allt hat ni får stå ut med i kommentarer när ni väl står för något ni tycker. För mig får du gärna bli mer personlig. Jag menar inte att du behöver bjuda på mer personliga saker om du inte vill. Men det du väljer att bjuda oss läsare på låt oss då förstå vad du tycker i ämnet. Men mellanmjölk är du verkligen inte hihi du står ju för det alla ”Svenssons” hatar och älskar att prata skit om! Du vågar göra det många bara drömmer om att göra men aldrig kommer att göra för de vill inte sticka ut och ägnar hellre sin tid åt att snacka skit istället!

  1. Ja, jag trör att min mjuka ton och ödmjukhet för andras åsikter är just vad som han menade var ”mellanmjölk” =) Å andra sidan är jag nog sådan som person, jag står för vad jag tycker men vet och respekterar även andras åsikter =)
   Har dock skrivit lite kaxigt ibland också så även jag kan tuffa till mig lite =)
   Tack för din kommentar … skall verkligen tänka på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *