Me, my selfie and I …

Apropå kommentarer om ytlighet och selfies i bloggen så finns sedan en liten stund den här t-shirten ute i webbshopen HÄR.

Vissa kanske missar att kläder är mitt jobb och att visa upp dem är ett sätt för att marknadsföra att de nu finns i vår webbshop? =)

IMG_0681

10 thoughts on “Me, my selfie and I …

 1. Fundera ärligt på detta, hur många negativa kommjentarer får Du/har Du fått? Går man tillbaka här i Din blogg så hittar jag dem inte. Känns som att många bloggare vill hitta på ett ”blogghat”, varför? Du får sällan kommentarer överhuvudtaget , ett sätt att få uppmärksamhet, eller? Bara mina små funderingar, gillar Dig o Ditt modetänk, annars skulle jag intw vara här, kram!

  1. Nej, förstår nog att det kan tyckas vara så men det om ”mellanmjölk” var något en vän påstod och jag som tyckte själv inte stämde men jag håller med dig. Ni som är inne hos mig är snälla och de som tycker något mindre snällt kommentarar inte vilket jag tycker är det rätta.
   Det är konstigt men det räcker med en negativ kommentar för att man skall ”hetsa upp sig” lite …

 2. Hej

  Jag tycker du har en bra blogg blandning av allt, och jag älskar den….Du har ett hjärta av guld…Du är jätte go….

  Idag kom ” påfågel klänningen ” Var den snygg eller var den snygg? WoW!!! Och den satt perfect….Fint inslagen som alltid och Tack för texten….Jag är så glad att jag hann beställa den nu för den hann och ta slut när jag ville ha den förrut

  Ha en härlig torsdag kväll
  Kram Nettan

 3. Hej hej!
  Hoppas du är återställd och nöjd med operationen.

  Tycker om ditt armband med fjärilen, är det Gynning? Eller var hittar man det?

  GO on pretty Woman!

  Hls L

 4. Hej!
  Jag skulle bara vilja fråga en sak…ofta när du tar kort på nåt plagg så står du framför en helt underbar medaljongtapet i beige/vit. Vet du vad det är för fabrikat? Ska till hösten renovera ett helt hus och ”din” tapet skulle jag gärna vilja ha i nåt av rummen.

  Sen vill jag även säga att du verkar va jättegullig. Stå på dig mot alla elaka kommentarer!!

  Hoppas du har en härlig sommar / C.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *