Två duktiga & driftiga tjejer …

För ca en vecka sedan fick jag ett mail från en tjej som frågade om hon och väninnan kunde låna lite kläder för att fota dem. Jag får rätt så många mail så var lite tveksam men då hon var ihärdig så blev jag ändå nyfiken.

Igår kom Karolina och Sara till butiken för att låna lite kläder under några timmar och så fort de var tillbaka och visade mig bilderna i kameran fick jag den där härliga WOW känslan som man kan få när man bara känner sig så nöjd! Det roliga är att jag var nöjd över att bara ha lånat lite kläder så tänk er hur nöjda de själva är.

Här fotade jag deras arbete när de fotade DET HÄR linnet utanför butiken.
DSC_0006
Just-R-1
Jag blev verkligen imponerad och självklart hoppas vi på att dessa två underbara driftiga tjejer vill fortsätta ta kort iklädda våra nyheter som börjar nu komma så att vi kan få riktiga bilder i vår webbshop istället för ”framför spegel” kort som fungerar men som inte ger den lyxiga och coola känslan som vi ändå vill ha.

Självklart blir ni inte av med Jessica och mig som modeller men då slipper vi vara även fotografer =)  Personligen tycker jag att en åldersvariation är viktig då ni kunder/läsare är mer i vår egna ålder samtidigt som vi vill gärna locka även en yngre publik genom bilder på yngre tjejer. En kombination av ungt och ”gammalt” =)

Njut av ytterligare några bilder som på DEN HÄR t- shirten från italienska Happiness till svarta Please HÄR och tillsammans med det läckra halsbandet från Shlimp & Ulrich som du finner HÄR.

Älskar stilen och älskar känslan i bilderna.

Titta gärna in i deras tjejers bloggar för att bli inspirerad och för att inse hur driftiga och verkligen duktiga yngre är och kan vara. Skall själv be om att få lite hjälp för att lära mig vissa saker som jag inte kan för att blogga snyggare bilder.

Deras bloggar finner du här:

http://karolinaarvidsson.se

 http://nattstad.se/hannasch
Im-a-blogger-670x670
En favorit som jag hade själv på Finest Awards är DEN HÄR boleron från Valerie. Den är sänkt med halva priset så passa på om du vill ha något utöver det vanligaValerie-boleroIMG_2278
Tack Karolina & Hanna för att ni har lyckats inspirera en 42 årig bloggerska att bli bättre och tack för att ni kommer att förgylla vår webbshop med snygga bilder med den känslan som vi vill ha på Thelittleshowroom.se <3

Nu skall jag titta in i era bloggar innan bion kallar med min dotter senare ikväll …

One thought on “Två duktiga & driftiga tjejer …

  1. Snygga och proffsiga bilder! Blir ändå glad när du skriver att vi inte blir av med dig och Jessica som modeller. De bilderna blir så personliga på något sätt. Man blir glad över ”vanliga” bilder. Och de bilder där du står framför spegeln med mobilen, på det sättet får man en bild av kläderna som stämmer väldigt bra överens med hur de är i verkligheten. Enligt min erfarenhet åtminstone.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *