Coolaste t-shirts …

Ett litet snabbt inlägg för att jag kan inte annat än att le för denna nya t-shirt från italienska Happiness, den på bilden och den numera klassiska med brösten över bysten finns nu i vår webbshop HÄR.

Fick ringa min dotter och be henne komma ner så att jag kunde snabbt fota dessa två framför spegeln här i butiken. Love!!!
IMG_0648
En tredje har också kommit men den kan jag inte fota med bruna byxor =) Dessa chinos är från 2W och är nu på 70% rea HÄR så kanske att jag kan locka till lite shopping denna onsdag? =)

Glömde att fråga dagens underbara kund om jag kunde fota henne för hon kom från Göteborg för att göra extensions hos min vän och frisör Fazli vars hemsida du finner HÄR och för att besöka och tacka för frisör tipset på min instagram. Med tanke på att hon var väldigt nöjd med sitt hår så passar jag på att göra lite PR för min duktige vän som jag nu skall ringa för att be på min knän om han kan fixa till lite svall innan jag åker på söndag =)

Fyra timmar kvar i värmen i butiken men idag har timmarna hit gått lite fortare än igår tack och lov =)

Tack även för att ni kommenterade med feedback om Sunwing Side East för ja, vi skall allt ta och boka en vecka lillan och jag <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *