Färg & klänningar på The Little Showroom …

Solen har värmt mot butiken under förmiddagen men just nu är det tack och lov lite skugga så att jag åter kan andas lite i värmen =)

Kom till butiken redan vid 8 då det var ett tjugotal paket som väntade att bli packade och skickade. Nu väntar jag bara på DHL skall hämta upp alla paket så att många kunder får sina beställningar levererade.
DSC_0001
Med tanke på att sommaren fortfarande är och kommer att vara så kommer här lite bilder på de underbara klänningar från Dry Lake som vi har i butik och webbshop HÄR.
DSC_0005
Den långärmad med påfågel mönster har jag själv fått och då en S har kommit tillbaka så råder jag dig till ett snabbt köp för den är ursnygg!!!
DSC_0008
Den här klänningen med paljetter är en riktig läcker sådan. My skall hämta ut sin idag och så skall den nog följa med henne på någon av alla sommarfester hon skall på nu till sommaren och i början på hösten.
DSC_0004
Två par flippisar från Havaianas kvar HÄR i söt giraff/pink mönster/färg, la precis in dem i webbshopen för 299:- då vi hade tagit bort dem, märkligt nog =)
DSC_0009
Hoppas jag kunde bidra med lite sommarfärger i detta inlägg <3

Nu skall det mailas och messas lite …

Nicole är och solar och badar med en väninna och hennes mamma och senare ikväll skall vi på bio då vi båda älskar att sätta oss och njuta av det som förhoppningsvis är en bra film …

Ciao så länge!

2 thoughts on “Färg & klänningar på The Little Showroom …

  1. Hej

    Tack för tipset om klänningen ” påfågeln ” nu är den min….Yeaahhh…Vilken tur att jag tog en liten paus med kaffe nu på jobbet och kollade in på din mysiga bloggis..Hoppas den passar nu oxå…Ha en mysig biokväll med söta Nicole
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *