Stugsyn och jakten på den ”perfekta kroppen” =)

Här ytterligare några bilder från gårdagens picnic. Glömde dessa bilder som jag tog när tjejerna la sig i gräset och tittade upp mot fyren …

Undra vad de tänkte på <3
DSC_0084
Vår butik & webbshop är alltid med, The Little Showroom =)
DSC_0085DSC_0083
Röda stugor med vita knutar är väldigt mycket svensk sommar för mig Italien född =)
DSC_0086
Här kommer en liten husesyn i Jessica med familjs sommarstuga i Olofsbo …

Mysigt att få vara där i två dagar och nu förstår varför hon är så lycklig att vara där. Balsam för själen, något man inte får när man är i en lägenhet i stan så klart =)
DSC_0003
DSC_0004
DSC_0010
DSC_0005
Igår kväll pratade jag med min väninna My som skrev ett fantastiskt inlägg om att vara egen företagare. Läs HÄR.

Trots åldersskillnaden tror jag att det som gör att vi har ”funnit varandra som vänner” är just att vi har mycket gemensamt: stressen att driva eget, viljan att vilja vara och göra något mer än det man gör & är (hon har dock åldern på sin sida), rastlösheten i själen som allt detta innebär, jobbiga bakgrund med familjesjukdomar och svek, känslor om hat och kärlek för de man bara skall älska men som man har svårt att förlåta för vissa svek, misstolkade blondiner, ensamma mammor, en som söker och en som vill bli sökt =)

Vi har mycket gemensamt och mycket som skiljer oss åt så klart men tror att ödmjukheten för livet är en stark gemensam komponent. Hon skrattade när jag berättade igår att det stod i Hänt Extra att jag ”jagar den perfekta kroppen” (då skulle jag nog ha tränat mer och druckit mindre latte och ätit mindre godis =) och att jag är Sverige okränkta drottning (ge mig en guldtiara om jag nu skall få den titeln Hänt Extra =)

Avslutar men några ord om selfies som jag nog inte är den enda i Sverige att bjuda på =)

Scientists have announced a new unit to accurately measure narcism: the Selfie per hour …

Tur att det är inte så många jag bjuder på … Utan huvudet för min del oftast så de räknas knappast =)
DSC_0003

Ja, man skrattar åt hur man kan vinkla och hur man väljer att fokusera.

Den innestående frågan nämligen när man hör av sig till mig är: har du någon kille som du kan tänka dig visa på bild eller har du opererat dig? Ja, med tanke på att mina yngre eller jämnåriga träffar är hemliga så är chansen större att jag har gjort något ingrepp =)))) Ja, antingen skrattar man åt det eller så ser man det patetiska i det för artikeln hamnade också bredvid den om Magnus Carlsson viktnedgång på 20 kg tränad av Hercules från Gladiatorerna.

Kunde de ha valt en mer strategisk plats i tidningen? =) Den ena är en intelligent satsning för kroppen den andra profilieras inte som det som skulle ha varit, dvs. det jag skrev i tidigare inlägg i bloggen… Skrattar inombords och tänker att jag hoppas att ingen ser mig i bikini för då inser man nog att den där jakten på den perfekta kroppen gick inget vidare =)

Varför skall man alltid ställa frågor som inte har med intelligens att göra? Därför att läsarna är inte intresserade att läsa om man har en gedigen utbildning eller om man har en hjärna som kan tänka … Det handlar till slut om efterfrågan och så länge vi människor fokuserar på ytliga saker och köper det så kommer läsarna att få precis det de vill ha, yta … även om det finns mer…

Ser inte riktigt fram att vara i butik hela dagen själv i värmen men får tänka att förhoppningsvis åker min lilla och jag en vecka till solen i augusti så att jag får min del också av sol och strand. Visst är det märkligt att det man redan har gjort minns man inte och att man bara räknar det man gör och det man skall göra som något som är verkligt? Otacksamt människoegenskap som jag inte tror att jag är den enda att lida av =)

Kram på dig och hoppas att du har en skön dag på stranden eller var du kan tänka sig befinna dig  och har du en stund över kolla i vår webbshop HÄR för nu har vi 70% på alla chinos/jeans från 2 W … <3

 

One thought on “Stugsyn och jakten på den ”perfekta kroppen” =)

  1. Hej

    Vad fin och mysig Jessicas stuga är…De ser härligt ut att sitta i hängstolen…Jag är oxå på jobbet, men det är svalt här inne och när jag kommer ut slår värmen emot mej då blir jag påmind vad varmt och skönt det är…Svensk sommar…Jag arbetar nästa vecka oxå sen är jag ledig ett tag…

    Ha en fin dag du med
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *