Sunwing Side East Beach, har du varit där?

Nicole och jag håller på och tittar på lite olika resor då vi vill åka iväg på en skön solsemester i augusti.

Nicole vill gärna åka till en Sunwing Resort då de bjuder på kvällsunderhållning och då hon nog känner igen  sig i konceptet. Vi har varit på Sunwing hotellen på Fanabe, Arguinigin, Cala Bona och så har hon varit med sin pappa & familj på den på Rhodos.

Själv har jag aldrig varit i Turkiet och har egentligen inte bestämt mig än om det lockar men då jag är bara ute efter en skön vecka med min dotter så kan jag tänka mig att det är ett bra alternativ.

Har du varit på Sunwing Side East Beach? Rekommenderar du? Vad är bra och vad är mindre bra?

Nedanstående bilder är tagna/lånade från Vings hemsida HÄR.
AYTCPX29911_2_30
AYTCPX29912_2_30
Helst av allt hade jag åkt till la bella Italia men en vanlig charterresa där allt är fixat och ordnat lockar också =)

Ett all inklusive pris så att man har koll på läget. Minns ni att jag rådde er att börja skriva ner vad ni handlade så att man tydligare uppmärksammar var alla pengarna försvinner? För min del är det banken som tar tillbaka för lån på förra butik och på lägenheten men varje dag ”försvinner” allt för mycket.

Min kompis Tania skrattade när hon såg min lilla lapp … Ögondroppar hamster, 17:-, då visste hon att jag skulle sluta för vem orkar skriva ner allt? Efter 4 dagar gav jag upp det jag gjorde PR för.

Till mitt försvar kan jag dock erkänna att jag la märke till att den där lilla vardagslyxen som består av latte, fika och det jag ger till min älskade dotter så att hon kan sysselsätta sig/luncha och annat medan jag jobbar är det som jag måste dra in på/förhandla om =) . Inte alltid men oftare än vad jag gör…

Det är verkligen skrämmande att inse att om man dricker en latte om dagen för 40:- så har 1200:- ”försvunnit” på en månad. Räkna på dina luncher ute, på din kaffe eller dina andra mindre nödvändiga utgifter. En liten lärdom för sig själv =)

Ikväll skulle Nicole och jag gått på bio men då hon fick ont i magen ikväll så har vi bytt biljetterna så att vi går på bio imorgon istället. Nu ligger hon i soffan och spelar lite spel efter en skön dusch och med en filt på fötterna … Min lilla <3

8 thoughts on “Sunwing Side East Beach, har du varit där?

 1. Yes, vi var där förra året, och är löjligt nöjda! Det var första gången vi var utomlands med våra barn, 9 och 11 år. Hotellet är fräscht och relativt nytt. Maten är jättegod. Finns massor att välja på. Vi hade all inklusive, och det var så skönt att bara gå och hämta. Kan varmt rekommenderas. Vill åka dit igen!

 2. Vi var där förra våren. Fint hotell från 2012. Mycket trevlig personal som var svensktalande. God mat och bra underhållning på kvällarna. Bussen kör er ner till stranden. Enda minus är att det är lite långt mer till centrala Side. Men jag rekommenderar hotellet varmt.
  Mvh linda

 3. Hej! Sitter i skrivande stund på Sunconnect Side resort! Tveka inte! Du kommer bli nöjd!
  Alla sunwing i Side är toppen.Rent,bra service,bra mat och helt underbara hotell!
  Vi har rest mycket och detta är det finaste och bästa vi varit på! ( man blir ju mer kräsen också..)
  Helt underbara mot barnen också!
  Trevlig resa!

 4. Hej igen! Taxi får du tag i precis utanför hotellet. Vi åkte in till stan och gamla Side. Betala inte mer än 8 euro. Kram och lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *