Armcandy …

Häromdagen la jag ut den här bilden på mitt instagram konto @michelacastellari
IMG_0293
Då ni är några som har mailat mig och lite frågor angående båda armbanden så får ni ett gemensamt svar här i bloggen.

Fjärilsarmbandet är från Ole Lyngaard och serien med fjärilen heter Katrine. HÄR för att se alla de fantastiska andra smycken från samma serie. Hade själv velat ha både ring och örhängen men det var armbandet jag uppmärksammade på en kvinna för ca 2-3 år sedan när jag var på Köpenhamns Fashion Week med Jessica.

Gick tom. fram till kvinnan för att fråga märket på armbandet och efter det var jag såld. Jag snöar lätt in mig på en sak och ger mig inte förrän den finns i mina händer. Ibland inser jag att det inte går men jag är tålmodig och ihärdig när jag verkligen vill.

För 1 1/2 år sedan var den min och tycker själv att det finns inget smycke i världen som har en snyggare fjäril än den här men så kostar den därefter dessvärre…
DSC_0080
Nästa smycket är från EA och är ett vackert glittrigt armband inspirerad av Shamballa smyckena. Skillnaden förutom material, kostnad och design är dock även att detta ger energien och rensar kroppen från starka strålningar som påverkar din vardag. Den finns numera att köpa hos oss HÄR och där kan du även läsa lite om armbandets effekter. Själv har jag det bara för att jag tycker att det är snyggt =)
DSC_0074
Ytterligare ett armband som tillhör mina favoriter är detta från italienska Bronzallure. Den finner du HÄR och ponchon på bilden i storlek M/L är sista och reas nu för 750:- (ord.pris: 1499:-). Sista ponchon från Fira finns HÄR.
790
Nu har min dotter börjat packa inför helgen i Olofsbo och det är visst en del som skall med då tjejerna skall fixa lotteri och annat samt sälja egna tillverkade armband. Skönt att solen skiner så att vi får njuta av lite strand också …

Ha nu en underbar lördag så kanske jag tittar in ikväll med bilder från Jessicas mysiga stuga.

Kram

2 thoughts on “Armcandy …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *