Framme i Olofsbo …

Vid 14 tiden idag tog Nicole, Knut och jag tåget mot Olofsbo och när vi kom till Varberg var det 30 minuter försening som gällde så måste nog säga att SJ lyckas sällan med konsten att få mig att komma fram i tid …
DSC_0002
Som tur är var det inte allt för varmt på tåget trots att solen sken och det var mitt på dagen. Har man en liten pälsig hårboll med sig så är man noga och tacksam för en behagligare temperatur.IMG_0369
Här väntar vi på anslutande tåg till Falkenberg. Se Knuts stil =)
DSC_0007
DSC_0006
Jessica, Izabella och Millie väntade precis vid stationen i Olofsbo och välkomnade oss med kramar. Vi åkte direkt till deras mysiga stuga för att sitta på altanen, prata, dricka kaffe och njuta av det vackra vädret och lite ledig tid vid havet.

Medan tjejerna badade i ”poolen” med Jesper (Jessicas man) bara ett par meter ifrån som löste korsord tog Jess och jag en promenad till stranden för att sitta och filosofera en stund sittandes på sanden.
DSC_0026
Lagom med folk då klockan hade redan hunnit bli 18 men man såg hur alla njöt av en skön svensk sommardag vid havet. Idag har jag ”bott” i denna fantastiska maxi klänning från vårt märke Gypsy05 från Los Angeles. Den finns nu på halva priset HÄR.
DSC_0040
Log när jag märkte att mitt nagellack var i samma färg som klänningen =)

Tillbaka till stugan kom Jessicas syster Linda som har bott i Australien i några år men som nu skall vara hemma i Sverige i 6 månader för fortsätta sin utbildning och för att vara lite med familjen. Jesper satt samtidigt igång grillen så vi alla blev mätta och nöjda efter en otrolig god middag bestående av kycklingspett och hemmagjorda pommes. Mums!!!
DSC_0046
Ser ni det läckra armbandet som just Jesper har på sig på bilden nedan? Nicole, Bella & Millie har tillverkat 12 stycken idag och skall gör några flera för er som vill köpa ett imorgon under tipspromenaden här i Olofsbo. De skall även sälja popcorn och lotter så kom gärna till Parallelvägen 40 imorgon om du vill hjälpa tre små entreprenörer som gärna vill ”tjäna” en slant men som framförallt tycker att försäljning är rolig i sig.

Jesper har valt så klart ett armband i gult & svart då han jobbar för Elfsborg men de kan göras i alla möjliga färger (nästan) eller färgkombinationer. Armbanden kommer att kosta 55:- och du får gärna även maila in din beställning på michelacastellari@hotmail.com om du är intresserad och har inte möjlighet att komma till Olofsbo imorgon kväll…
DSC_0048
Jessica visar upp lite olika färger/färgkombinationer på sin arm. Våra tjejer som gör dem <3
DSC_0051
De har haft en fantastisk eftermiddag/kväll tillsammans. De har skrattat, badat, pysslat, lekt och bara njutit av deras gemensamma vänskap.
DSC_0056
Själv har jag skrattat istället åt Jesper som lite skämtsamt har kallat mig och Jess för ”bombshells/babes” and more… Sure Jeppe =)

Klockan är snart halv ett på natten och hör min lilla fortfarande fnittra. Mina ögon går nu istället i kors så snart lär jag skriva ord/meningar utan sammanhang (om jag nu inte redan har gjort det) Havsluften tar på krafterna och det är dags för mig att tacka för en mysig kväll <3

Kram på dig …

7 thoughts on “Framme i Olofsbo …

 1. Hej

  Vilken härlig dag och kväll ni har…Mysigt att gå till stranden och kolla ut på havet och bara va…Vad skoj med försäljningen som tjejerna kommer ha, lycka till
  Kram Nettan

 2. Vilken härlig kväll ni har haft. Havet är underbart, det har en förmåga att skapa ett lugn i hela kroppen och själen

 3. En fråga om klänningen Gypsy05, kan jag som är storlek L ha en S?? Det finns bara den storleken kvar i Webshopen.

  1. Jag tror att du kan ha den faktiskt då den är verkligen maxi men kan inte garantera då jag inte har någon aning om hur du ser ut men testa, du kan alltid returnera… Den är så skön, älskar maxi klänningar och den färgen är ljuvlig.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *