En skön ledig dag …

Väl hemma var NIcole i vår lägenhet och väntade då hon skall nu vara hos mig i 10 dagar <3

Vi gick och åt lunch på stan och njöt av att vara lediga tillsammans…

Häromdagen såg vi en kompis till Nicole som var med sin kille på stan. De skulle på bio och jag reagerade lite över att någon som är 10 år (1 år yngre än Nicole) går på bio med sin kille, själva??? Om Nicole skulle få för sig något sådant den dagen kommer jag att sitta mitt emellan dem =)

Nicole skrattade och svarade att ”Men Mamma de var ju och tittade på ”Rio II” som visst är en barnfilm … Men ändå tänker jag =)
DSC_0068
Sedan blev det inköp av lite pyssel på Panduro som skall med till Olofsbo imorgon …
DSC_0071
Vi träffade Louise med sin lille Nelson och Nettan som jag inte har sett på närmare ett år. Mysigt att prata, ses och vi lovade varandra en frukost/lunch nästa vecka. Nicole ville ta med sig lille Nelson hem =)

Tågresan är bokad och Knut får följa med, kan pusta ut … Nästan alla våra kläder från Fira gällande sommaren är slut men du finner någon godbit kvar HÄR på halva priset som denna ljuvliga blus som alltid tillhört en favoritmodell som Lotta & Gunilla har haft i flera säsonger. En storsäljare och favorit då jag brukar säga att den drar bort 4-5 kg… =)
1503865_604676376246783_207611701_n-1
Om du dock inte finner din favorit blus som du såg hos oss så kan du testa HÄR för där finns exempelvis några kvar av denna ljuvliga.
10391426_281626315344303_7406239327696197932_n
Nicole är ute i god tid och packar redan inför tågresan som väntar vid 14 imorgon. Det är det roliga med att längta, ögonen glittrar av vetenskapen att få vara tillsammans med Bella och Millie <3 De skall fixa en massa inför tipspromenaden i Olofsbo på söndag där de skall ha lotteri och sälja egna tillverkade armband.

Du kommer väl förbi om du är i närheten? Återkommer med mer detaljerade om tid och plats <3

2 thoughts on “En skön ledig dag …

  1. Hej

    Jag önskar dej och Nicole en mysig helg hos Jessica på lantstället och hoppas solen kommer lysa på er alla
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *