Me & PumaSwe …

På jobbet idag och fram till 13.30 så att Carro kan få en skön lunchstund men sedan skall jag hem och fota nyckelringar som har kommit, sådana med ”ett budskap” så mer om det ikväll när jag har lagt in de i webbshopen.

På mig idag eget linne och denim från italienska JustR (finns HÄR)
IMG_0206
Ett elakt/snällt kommentar kom på förra inlägget. Vem är PumaSwe? =) Var så klart ”tvungen” att googla och tycker inte att vi är sååå lika, hon är dock yngre och visst rätt så känd enligt min väninna My som skrattade åt att jag hade ingen aning om vem denna kvinna är … =) En vit prick på bilden som jag ej vet vad den kommer ifrån =) Skall jag kanske putsa spegeln? =)
IMG_0215
9ED1B796993D2A1577F883A144397D
Ibland tror jag att man bara vill dra alla blondiner med stor byst över en kant men personligen ser jag inte så många likheter. Kanske jag som är blind? =)

Med detta menar jag inte att PumaSwe (vet inte vad hon heter) skulle vara fulare eller snyggare, bara det att jag inte ser någon tydlig likhet förutom vissa gemensamma val vi har gjort =)

Naiv som jag är så visste jag inte heller vad GILF står för men vaknade imorse och kom nog fram till det ändå (stod även det i kommentaren =) Min dotter är 11 år så det dröjer nog innan jag hamnar under den kategorin men oavsett vad andra tycker så är MILF för mig en komplimang för var finns förnedringen i ordet? Den speglar trots allt en attraktion till någon eller kanske något =) men jag väljer att se det positiva i det och likaså valde jag att tacka för komplimangen om att jag är en bra mor även om hon/han även la till att jag ser konstig ut i sin kommentar.

Att vissa/några/ andra tycker att jag ser konstig ut kan jag definitivt leva med, har nog aldrig trott något annat för oavsett vad så finns det alltid åsikter och de kommer man aldrig ifrån. Dessvärre bryr jag mig inte alls om dem då de är totalt icke relevanta för mig som person.

De speglar bara en ytlig kränkande kommentar som går på ett utseende och inte mig som person =) Så den typen av påhopp kan jag definitivt leva med speciellt med tanke på att de kommer ifrån någon som gömmer sig i trygghet bakom en dataskärm vilket säger en hel del om hur feg man är. Varför inte skriva det på sin egna facebook så att jag kan se vem som uttrycker sig? =)

För modigt från en som vill kränka och så rakar jag ha för gott självförtroende för att bry mig =)
IMG_0204
Önskar dig en underbar solig dag <3

 

 

12 thoughts on “Me & PumaSwe …

 1. Visst är det sjukt att utseende kan uppröra så många. Speciellt om man inte faller inom ramen ”normal”
  Likaså de här med operationer..
  När folk gör gb-operationer dunkar folk dom i ryggen o säger , bra jobbat. (Som oftast betalats av skattebetalarna)
  Men när jag dunkade fram 32tusen (sparade pengar) för att operera brösten, jag då är man dum, korkad & har fallit för utseendefixeringen..
  Hade en vild diskussion med en superfeminist om just skönhetsoperationer, jag va nyfiken på vart gränsen gick, o då fick jag förklarat för att så länge det är ”livskvalitetshöjande” så går det bra. Tex magplastik efter en gb.. Allt annat gick bort..
  Nu vet ja inte va ja ville komma fram till egentligen, förutom att stå på dig å va du. Det är det som räknas :)

  1. Mina opererade bröst är definitivt ”livskvalitetshöjande” för mig så då måste det ju vara helt okej med sån operation ;-)
   Kram

 2. Du är inte det minsta lik puma swede, och då menar jag varken fulare eller snyggare, det âr helt irrelevant. Jag har följt pumas blogg sporadiskt sen jag ramlade in på den via katrin z blogg, som är personlig vän med henne.

  Jämförelsen är totalt konstig. Puma är hårdporrstjärna, det är inte du.

 3. Hej! Ser att du ofta drar i tröjan du har på dig, man ser inte hur den sitter på. I vilket syfte gör du det?

  1. Hahaha! Att jag ofta drar i tröjan? Hur ofta är ofta? =) Vissa tröjor håller jag i då jag har stor byst och får då dra toppen/tröjan … Märklig fråga …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *