De där 4-5 kilon & underkläder …

Log när min väninna Tania taggade mig på denna bild.

Hahaha! Känner du också igen dig kanske? Svara ja på frågan så att jag inte känner mig ensam i världen att säga en sak och göra en annan =)
IMG_0082
Oscar Wilde uttryckte sig något så här som att ”de enda frestelser jag ej kan motstå är de jag faller för” så mellan Doris (fisken i Nemo) och Wildes filosofiska citat, just där befinner jag mig =)

Bad officiellt om ursäkt till min dotter på Instagram (hon är i Varberg) med denna bild då detta är vad som är kvar av hennes stjärnvinst på Liseberg =)
IMG_0179
Idag testade jag något nytt.

Tania filmade mig medan jag svor på att gå ner mina 4-5 kg och då med även hotet att om jag inte gör det på två månader (det var vad vi sa Tania, eller hur?) så publicerar hon denna videosnutt på facebook. Inte för att det kanske skulle engagera så många men de som känner mig hade skrattat åt att detta är så ”jag”… Vill inte ge den tillfredsställe på min bekostnad … Provar allt förutom det enda som hjälper =)

Idag har jag jobbat 5 timmar men så har jag även haft lite ego tid i form av att få naglarna fixade och duktiga Mimi har även tagit bort sådana små strån man/jag har på ansiktet och som man bara ser under sommaren. Ogillar det så klart så Mimi fixade ett lent ansikte genom trådtekniken. Har du testat det någon gång?

Min nya sommarfärg på naglarna <3
IMG_0173
Sist men inte minst vill jag tipsa dig om underbara underkläder/nattlinnen och babydolls. Gå in hos www.katarinanyman.se för att komma in i en underbar värld av kvinnligt för en klädsel börjar alltid med snygga underkläder.
IMG_0137
Vill du istället köpa dessa sköna Please jeans finner du de HÄR.

Även ikväll har jag avbokat för att ha en ensam kväll … Den här veckan har jag verkligen bara velat vara själv istället för att dejta eller vara social. Går lite i perioder när det gäller sånt och nu är det åt detta håll =)

Just nu tittar jag på dokumentären ”Paradise Lost” som nämns i boken jag läser och när boken är klar skall jag läsa om de som faktiskt menar att killarna var inte alls oskyldiga som dokumentären och boken vill få oss att tro.

Ha en skön kväll <3

3 thoughts on “De där 4-5 kilon & underkläder …

 1. Det måste vara du och PumaSwede…någon annan ser ju inte ut så här.

  Du är väl för gammal för att tjäna pengar på det sättet – synd! Eller GILF ja vem vet. Du och Toftby mfl kan ju bilda en klubb. ”Vi som ser jättekonstiga ut och skiter i att vi har döttrar”.

  Cred till dig att du dock bryr dig om ditt barn – på riktigt! Det är värt en KRAM även om du själv ser konstigt ut!

  1. Tjäna pengar på det sättet? Vilket sätt? =) Tjänar inga som helst pengar av inlägget jag skrev förutom att jag länkar till min butik och en väninna som säljer underkläder =)
   Nu vet jag inte om jag skall tacka eller inte men vet du? Jag väljer att tacka för komplimangen om att jag bryr mig om min dotter för den är viktigare än att du tycker att jag ser konstig ut då jag kan faktiskt leva med det =)
   Kram

 2. Du är inte ensam ;-)
  Kämpar förtvivlat men kommer inte längre än till de sista 5 kilona… Då slappnar jag av och tycker att ett extra glas vin på helgen, lite snacks eller godis gör ju inget nu när jag varit så duktig ;-)
  Så slutar det med att man pendlar 2 kilo upp och ner och kommer inte vidare :-)

  Och nästa vecka börjar 4 veckors semester dessutom ;-)
  Ja, ja…Men nån gång så ska jag….
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *