Välkomna …

Godmorgon!!!

Trots att jag inte ens var hungrig tog jag lite av frukostbuffén på Kafé Viskan denna morgon. Satt ute för att få lite frisk luft för även om solen inte skiner är syre precis det jag behöver. Mår så mycket bättre då … Carro som hjälper oss i butiken kom efter en stund och även Lina som var där och hämtade sin traditionella take away latte med sugrör (ett tips för dig som inte vill få missfärgade tänder pga. kaffet =) Det sägs att det hjälper så helt klart något att tänka på då vita tänder är något som vi alla vill ha.

Nu har skylt och palm tagits ut och butiken är öppen och klar.
DSC_0072
Jessica är idag i Olofsbo och tackar henne för att hon har tejpat igen på datorn där jag sist felaktigt tryckte in minneskortet från kameran =) Hahaha! Jessica, klockrent =)
DSC_0068
Ett jeans som jag gillar otroligt mycket är DEN HÄR från italienska Just R. Förutom den halv baggyga modellen så älskar jag den denim tvätten som den har. Lite gulare, lite mer industriell och med lite blingiga stenar och guld som kontrast. Big LIKE!
DSC_0071
Nu är även det mesta från vår&sommar kollektionerna på rea så fynda HÄR på halva priset! Dessa ljuvliga denim shorts hade jag köpt direkt och om resultatet på mina ben är ok så skall de minsann tränas ordentligt så att även jag kan nästa sommar använda shorts trots ålder =)
DSC_0075
Idag har jag tagit fram mitt Gucci skärp och har svarta Please jeans HÄR och tröja från Gas HÄR.
IMG_0042
Vill även tipsa om DEN HÄR klänningen som är helt fantastisk, en enda kvar!!! Det är en XS kvar men passar även dig som har S i vanliga fall då den är otrolig stretchig och inte så tajt som man tror. En fantastisk klänning för 749:-
IMG_8333
Ordrar är packade och allt är i sin ordning i några minuter iaf. =)

Önskar dig en skön dag <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *