FxxK Cancer!!!

Nu är jag hemma, tog på mig min bästa hoodie när jag skulle gå och alla andra går runt i shorts och linnen =) och fotade dagens leverans …
IMG_0273
Minns ni dessa nyckelringar som jag har bloggat om tidigare? Nu finns de även hos oss och då både i butik och i webbshop då jag har precis fotat dem på min guldiga kudde i soffan och lagt ut de HÄR.
DSC_0078
10% av intäkterna går till cancerforskningen där cancerfonden är förmånstagare för vi alla står bakom dessa två ord: FxxK CANCER!!!

Läs nedan lite om företaget <3
DSC_0070
Skall själv köpa och ge bort en i present för genom det lilla kan man långsiktigt åstadkomma det stora och 15:- per såld nyckelring går till något riktigt bra för idag är det få av oss som inte har konfronterats med denna fruktansvärda sjukdom som kan drabba vem som helst när som helst …

Nu skall jag till innegården och njuta av lite syre och av min bok … Kram

4 thoughts on “FxxK Cancer!!!

 1. Hej

  Om kommentaren att någon skrev att du skulle vara lik ” Puma-Swe ”…. Var då någonstans, jag ser de inte…Och jag har följt dej rätt länge och sett många olika foton på dej…hm?!

  Tack för tipset om underkläder, ska kolla

  Ha en fin kväll / Kram Nettan

  1. Hej

   Nu missförstod du mej….Jo jag har sett inlägget haha, men jag menar att jag ser ingen likhet på er 2, därför skrev jag meningen ” Var då någonstans, ja ser de inte ”

   Eller missförstod jag ditt svar nu, hihi
   Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *