Mysig spa med övernattning sökes …

Tänkte att ni kanske kunde tipsa mig och en vän om någon mysig spa där man även kan övernatta? Har du varit på något ställe som du varmt rekommenderar? Bra behandlingar, vacker eller mysig miljö och med en skön känsla av avkoppling så fort man tittar in där?

Skriv isf. gärna ner ditt tips bland kommentarerna för det är snart dags även för mig att hitta på lite saker denna sommar <3

Bilden är hämtad från en spa anläggning i Italien men det är i Sverige den skall vara =)
home-antico-casale
Tack i förhand för din hjälp!

12 thoughts on “Mysig spa med övernattning sökes …

 1. Jag älskar att åka på spa och jag och min 18 åriga dotter ska till Mösseberg spa/kurhotell i Falköping nu i helgen som kommer men jag kan ju inte rekommendera det till dig ännu för jag har inte varit där förut, men hoppas ju såklart att det är fint där, däremot så har jag ett par riktiga pärlor till dig som jag återkomma till gång efter gång, det ena är Ladies spaweekend på Sandvikgård i Östergötland det ligger väldigt lantligt precis vid en liten badsjö, dit åker man bara tjejer, deras mat är att dö för så supergott, och det finns massor av träningsmöjligheter och härliga behandlingar. Det andra Spa är Nösunds Havsbad det ligger så underbart vackert precis vid havet på Orust, och det är bara hur ljuvligt som helst, båda dessa är mina favoriter trotts att jag varit på massor av spa. hoppas du hittar ett som du gillar och skriv gärna om det så man kanske får lite nya tips själv!!
  KRAMAR!! Christina :) <3

  1. Nösunds havsbad ligger inte långt från mig ;-)
   Har turen att få bo på underbara Orust :-)

 2. Åh vad mysigt med SPA!

  Jag älskade Yasuragi, det var så speciellt och häftigt på nåt sätt. Sen rekommenderar jag Ystad Saltsjöbad också. Där var det galet härligt, såg att Johanna o Janne varit där precis.

  Vad gullig du är med lampan, så himla snällt! Mms:a gärna så jag får se hur den ser ut!

  Puss & Kram Nina ❤️

 3. Sankt Jörgen Spa i Gbg är superfräscht, vilket de oxå fått priser för flera år i rad. Där finns all relax man kan tänka sig. Även gym och pass om så önskas. Annars är Asia Spa mitt i stan’ i Varberg ett alternativ, har bra yogapass. Mina favoriter med lite fördel till Sankt Jörgen.

 4. jag rekommenderar arken spa i Göteborg, det enda stället som jag har varit på med ett ljusrum och ett mörkrum plus mycket av det andra som finns på de flesta span. det är möjligt att både bo över på hotellet och att få behandlingar inget av det är något som jag har provat på

  har oxå hört att spat som ligger i Knivsta (mellan Sthlm o Uppsala) ska vara toppen men har inte själv varit där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *